Anasayfa » » Yahoo Logosunu Değiştirdi.

Yahoo Logosunu Değiştirdi.


Arama motoru rekabetinde liderliği Google şirketine kaptıran Yahoo , eski günlerine dönmek için elinden geleni yapıyor. Yakın zamanda CEO koltuğuna oturan Marissa Mayer , şirkette köklü değişiklikler yapmaya devam ediyor.

Yahoo 1995 yılından bu yana kullandığı logosunu değiştirme kararı aldı. Eski Google yöneticisi olan ve şimdi Yahoo şirketinin yeni CEO’su olan Marissa Mayer , şirketin imajında büyük değişiklikler yaparak eski günlere dönmeyi hedefliyor. Tumblr micro-blog sitesini satın alarak adından fazlasıyla söz ettiren Yahoo , geçtiğimiz Ağustos ayında ABD ülkesinde Google şirketini sollamayı başarmıştı.

Geçtiğimiz ayın başında logo değiştirme kararı alan ve bugün yeni logosunu tüm sitelerinde yayına koyan Yahoo , daha öncede belirttiğimiz gibi eski logosunu 1995 yılından bu yana kullanmaktaydı. Şirketin yeni logosunun , Yahoo’nun değişen yüzünü ifade ettiği açıklandı. Ayrıca logonun sonunda bulunan ünlem işareti ile de şirketin geçmişine bağlılığı simgelenmiş. Ayrıca yeni logoyla ilgili Yahoo tarafından bir video hazırlanmış. İşte Yahoo ve yeni logosu :

0 yorum:

Yorum Gönder

Yorum yazarken güzel Türkçe'mizi güzel kullanalım!