Anasayfa » » Bing Logosunu Değiştirdi.

Bing Logosunu Değiştirdi.

Microsoft tarafından 2009 yılında Google'a alternatif olarak kullanıma sunulan Bing arama motoru uzun süre sonra sessiz sedasız logosunu yeniledi.
Bing'in eski logosu böyleydi.


Kısa sürede tüm servislerin logosunu yenileyen Microsoft bu kervana sonunda arama motoru Bing’i de kattı. Özellikle Windows 8 logosu ile ağır eleştirilere maruz kalan Microsoft aynı durumu sanırım Bing içinde yaşayacak.Genel olarak baktığımızda sadece renk ve “b” harfinde değişiklik olduğu göze çarpıyor. Bunun yanında logoda koyu sarı tek renk olarak kullanılmış. Arama motorun pazarında söz sahibi olmaya çalışan Microsoft 4 yıldır yatırımlara devam ediyor.
Fakat 4 yıllık sürenin içeresinde Bing hala istenilen seviyeye gelemedi. Yahoo ile yaptığı anlaşma ile kendi alt yapısını kullandıran Bing aynı zamanda Windows Phone tabanlı telefonlarda ve Windows 8 ile ana arama motoru olarak geliyor. Fakat hizmet kalitesi ile müşterileri memnun edemeyen Bing logo değişikliğine giderek çalışmaların devam ettiğinin sinyalini verdi. Aynı zamanda tüm servislerinde aynı logo stilini kullanan Microsoft, Bing logosu ile bu stratejisini devam ettirmiş görünüyor.. İşte yenilenen Bing logosunu sizde aşağıdan görebilirsiniz.


0 yorum:

Yorum Gönder

Yorum yazarken güzel Türkçe'mizi güzel kullanalım!