Anasayfa » » Dürüst , Ahlaklı ve İlkeli Yazarların Adresi

Dürüst , Ahlaklı ve İlkeli Yazarların Adresi


Sozkonusu.net isimli site , diğer sitelerin alışıla gelmiş yapısından sıyrılarak , kendine özgü bir özgünlük ve güncellik ile yayın hayatına devam etmektedir. Kendisi ile aynı kategoride yayın yapan , siyasi ve gündeme dair makalelerin yayınladığı sitelerden farkı ise samimiyet ve özgünlüktür. Her bir yazarının kendine özgü üslubu ve makalelerine yansıyan samimiyetleri ile farkını fark ettirip , gerekli saygının duyulmasını sağlıyor. Geniş ve güçlü yazar kadrosu her geçen gün genişleyerek güçlenmektedir.

Dürüst olmak , ahlaklı olmak , ilkeli olmak gibi kavramları karakteristik özelliklerine bezemiş olan sozkonusu.net sitesi fikir akımının gerçekleştiği bir adrestir.

28-29 ocak 2012 tarihinde Ankara'da gerçekleştirilen 1.Sozkonusu.net Yazarlar Çalıştayı'nda yazar kadrosu ile bir araya gelerek, ne kadar ciddi ve samimi olduklarını ispatlamışlar 1.Çalıştaydan çıkan kararlar ile istikrarlı bir sitenin temelleri atılmış oldu. Bir sonraki çalıştayın 2012 Ağustos-Eylül aylarında yapılasının kararlaştırılması ile 1.Çalıştayın ne kadar verimli geçtiğini göstermektedir.

Analiz,Arz-ı Hal,Din-Ahlak,Dünya,Eğitim,Ekonomi,Hukuk,Sağlık,Tarih-Sanat-Edebiyat,Türk Jeopolitiği ve Yazı Dizi-Notlar gibi kategorilerde geniş yazar kadrosu ile makaleler yayınlayan sozkonusu.net ziyaretçileri tarafından ilgiyle takip edilmektedir. Genç Yazarların bir araya toplanması ile genç okurlar için bulunmaz bir fırsat doğmuştur. Aynı kuşağın , kendi problemlerine ve fikirlerine tercüman olan yazılarını okumak , genç okurların tercihidir.

Sozkonusu.net Yazar Kadrosu şu Genç Yazarlardan oluşmaktadır.

Abdullah KILAVUZ
Ahmet Töresin ODLUYURT
Alperen KIZIKLI
Alpkın KAYI
Alperen KIZIKLI
Burçin ÖNER
Bülent ERDİL
Deniz KAÇAĞAN
Erhan ÖZHAN
Halil İbrahim KOÇ
Hıdır DÜZKAYA
Hüseyin Kürşat GEZE
Kadir Baturhan ÇİFLİK
Kenan ŞİMŞEK
Kürşat Kemal ÇETİNKAYA
Mehmet Batuhan ÖRS
Mehmet OĞUZ
Mehmet UÇAK
Metehan ÇAĞRI
Ömer YILDIZ
Recep BAYRAM
Serhat SEZER
Sertaç EKEMEN
Vural Egemen SARIGÖZ
Yunus Emre UYAR
Yusuf Ziya KARATAŞ

Gündeme dair makaleleri ile genç yazarları ile sozkonusu.net sitesi sanal alemde fark yaratmaya devam ediyor ve devam edecektir. Ülkemizin meselelerine , önemli günlerine riayet ederek , sevinçlerimize ve üzüntülerimize duyarlı kimliği ile  dürüst,ahlaklı ve ilkeli bir yayın politikası ile hizmete devam etmektedir.

Kâr amacı gütmeyen, fikirleri bir ticarethaneye dönüştürmeyen bu nadide site , Türk Milleti'nin menfaatlerini savunan Genç Yazarların ,  Aziz ve Necip Türk Milleti'ne armağınıdır.

Sozkonusu.net Genç Yazarların , Genç ,dinamik ve samimi yazılarını yayınlamaya devam edecektir.

Sozkonusu.net Sosyal Medyadada takip edilebiliyor.

Sözkonusu.net Sayfası'na buradan , Twitter adresine buradan ulaşabilirsiniz.

Sozkonusu.net Sitesinin Logosu;








Sözkonusu.net Sitesinden bir görünüm;



















































































Vural Egemen SARIGÖZ
10/04/2012

4 yorum:

Yorum yazarken güzel Türkçe'mizi güzel kullanalım!