Anasayfa » » Kalbe Düşünce Programı

Kalbe Düşünce Programı


Televizyon kanalları arasında ki laklakların ve lakırdıların arasında hakikatli bir muhabbet arıyorsanız size tavsiye edebileceğin nadir televizyon programlarından birisi ancak ve ancak Semerkand Tv'de yayınlanan Serdar Tuncer'in hazırlayıp sunduğu ''Kalbe Düşünce '' programıdır. Öyle bir muhabbet , öyle bir sohbet ki tarifi mümkün değildir. Bir demlik çay ile geçip televizyonun karşısına , Serdar Tuncer'in o Davudi sesi ile ağırladığı konuklar , ağırladığı konukların irfanı ve dağarcığı ile hoş bir muhabbetin kapısından girmiş olacaksınız. Tasavvuf, tarih,İslamiyet,Allah(c.c.),Resulallah,takva,irfan,muhabbet,tevazu, ne ararsanız bu programda mevcuttur.

Fırsat bulduğunuz zamanlarda televizyonda , televizyonda izleyemiyorsanız internetten izlemenizi tavsiye ederim. Youtube'da Serdar Tuncer Kalbe Düşünce yazıp arattığınızda , programlar bölüm bölüm karşınıza çıkmaktadır.

Onlarca seviyesiz,terbiyesiz,konusuz,içeriksiz,muhteviyatsız,anlamsız,manasız,ruhsuz kanal,program,sunucu ve konuklar arasında Kalbe Düşünce programı saf altın mahiyetindedir.

Gönlünüzü ve yüreğinizi bu muhabbetten alı koymamanızı dilerim.

Muhabbetin tam vaktidir…

Düşünüp de söyleyemediklerimiz vardır. Bir de hiç düşünmeden söylediklerimiz. İçimize doğan şeyler. Kalbimize düşen şeyler. Muhabbetin en güzeli böyle zamanlarda yapılır. Aklın, hesabın, çekincenin bir kenara çekildiği, gönülden geçenin hiçbir engele takılmadan dile geldiği zamanlarda.
Serdar Tuncer’in aşina olduğumuz samimi sunumuyla, değerli konuklarıyla kalbe düştüğü şekilde kültümüzden, tarihimizden, hayatımızdan bahsettiği Kalbe Düşünce her Cuma 22.00’de Semerkand Tv’de.  

Vural Egemen SARIGÖZ

0 yorum:

Yorum Gönder

Yorum yazarken güzel Türkçe'mizi güzel kullanalım!