Anasayfa » » Blue Beam Projesi Nedir?

Blue Beam Projesi Nedir?


Blue Beam yani Mavi Işık projesi geçtiğimiz yıllarda karşılaştığım bir kavramdı. O dönemde geniş bir biçimde araştırmıştım.O araştırmamın üzerinden çok zaman geçmeden televizyon kanallarında ve internet videolarında Kabe'ye inen melek görüntüleri dolaşmaya başladı. Allah sizi inandırsın bir an ben bile ''acaba bu gerçekten melek mi ''diye düşünmekten kendimi alamadım ki bu konularda koşulsuz şartsız Allah azze ve celleye teslim olurum. O isterse yeri göğü birbirine katar. Gözümüzdeki perdeleri kaldırır görmemizi istediklerini gösterir. İman esaslarında ki inanç gereği budur ancak olayın iç yüzü sandığınız gibi değildir. Kabe'ye indiğini gördüğümüz melek , Mısır'daki iç karışıklık esnasında at üzerinde yeşil cüppeli süvari gibi görüntüleri görmemiz Allah'ın değil Blue Beam yani mavi Işık projesinin bir parçasıdır. Allah elbetteki herşeye Kadir'dir , dilerse bize apaçık herşeyi gösterir. Burada ne demek istediğimi makalenin ilerleyen bölümlerinde daha iyi anlayacaksınız.

Bu proje NASA tarafından gerçekleştirilmektedir , deşifre olmuştur. Nasıl deşifre olduğu konusunda pek bir bilgi olmasa da insanlık bu bilgiye ulaşmıştır.

Peki Blue Beam Projesinin amacı nedir?

Daha önce sizlere burada bahsettiği İlluminati isimli örgütün Deccal için hazırladığı projedir. Deccal'e zemin hazırlayarak Deccal ile bir Dünya Devleti kurmak istemektedirler.

Peki zemin nasıl hazırlanacak?

Bütün dünyadan görünecek bir hologram ile o toplumun dini inancına uygun figürler ile o toplumun dili ile o topluma hitap edecekler.Bunun için uyduları ve casus uçakları kullanacaklar.Düşük frekans ile yayın yaparak beyinleri etkilemeye çalışacaklar ve buna aldanan insanların sayısı azda olmayacaktır.

Bunu nasıl yapacaklarından önce Deccal hakkında kısa bir bilgiye sahip olursak neye hizmet ettiklerini de öğrenmiş oluruz.

Deccal ahir zamanda yani kıyamete yakın bir zamanda Hz.Mesih yani göğe çekilen Hz.İsa ikinci kez dünyaya gelmeden önce gelecek olan şeytanın temsilcisidir. O kendisinin peygamber olduğunu ilan edecektir. Onun alnının ortasında KEFERE (kafir) yazısı yazacaktır. Tüm dünyaya fitne ve fesat yayacaktır. Onun ölümü Hz.İsa'nın elinden olacaktır.

Kainatın Efendisi bir Hadis'inde '' Hiç bir peygamber yoktur ki, ümmetini yalancı köre (deccâla) karşı uyarmamış olsun Dikkat edin o kördür… İki kaşının arasında kafir yazılıdır” buyurmuştur.

Deccal'in özellikleri ise şöyledir ; ‘deccal’ bir insandır ve olağanüstü yetenekleri vardır
Rüzgâr gibi hızlıdır.Yağmur yağdırıp, bitkileri yeşertebilecek Yanında su ve ateş bulunacak fakat gerçekte onun suyu ateş, ateşi de sudur Bir gözü kördür ve patlamış üzüm gibidir Alnında kafir yazılıdır .Genç bir kimsedir, esmer ve parlak tenlidir Kısa boylu olmasına rağmen heybetlidir Ahir zamanda doğudan gelecek ve müslümanların oturduğu şehirlerin birinde ortaya çıkacak Bir çok yeri dolaşacak ama Mekke, Medine ve Mescid-i Aksaya giremeyecek Önce peygamberlik sonra ilâhlık davasına kalkışacak, karşı gelenleri cehennem adını verdiği yere atacak Ama aslında onun cehennemi cennet gibi, cenneti ise cehennem gibidir Bir rivâyete göre Hz İsa Aleyhisselam tarafından Şam yakınlarında öldürülecektir.

Deccal hakkında bilgiye sahip olduktan sonra Blue Beam Mavi Işık Projesini nasıl gerçekleştireceklerine bir bakalım.

Kabeye İnen Melek videosunu izleyelim.


Kabe'ye İnen Meleğe inananlar Bu videoyuda izlesinler.



Mısır'da görünen Atlı Süvari Videosunu izleyelim.


Blue Beam Projesi Nedir Videosunu izleyelim.



1.Bölüm


2.Bölüm

3.Bölüm

0 yorum:

Yorum Gönder

Yorum yazarken güzel Türkçe'mizi güzel kullanalım!