Anasayfa » » İllimunati nedir , Kime Hizmet Eder?

İllimunati nedir , Kime Hizmet Eder?


İlluminati, Rönesans döneminde yani 1 Mayıs 1776'da kurulmuş gizli bir örgüttür. Günümüzde ki İlluminati; beyin ve zihin kontrolü yaparak, devletleri ,hükümetleri , kurumları ve kuruluşları ele geçirmek suretiyle Yeni Dünya Düzeni'ni sağlamak amacıyla hareket eden, mevcutları yıkmayı, dini inançları yok etmeyi, ulus devletleri ve vatanseverliği sonlandırarak sosyal düzeni alt üst etmeyi planlayan ancak faaliyeti ve varlığı resmi olarak kanıtlanamamış bir topluluktur.

Gizli illuminati topluluğunun kurucusu Şubat 1748 doğumlu Alman Hukuk Profesörü Adam Weishaupt'tur.

Münih'te kurulup, o yörede (Bavyera) hızla gelişen İlluminati'nin üye kayıtları büyük bir gizlilik içinde saklanıyordu. Öyle ki, üyelerin her birinin kod isimleri vardı ve yazışmalarda bunlar kullanılır, üyelerin gerçek isimleri ve kimlikleri asla kullanılmazdı. Mesela, topluluğun kurucusu Adam Weishaupt'un kod adı Spartacus idi. İlluminati üyeleriyle ilgili bilinen resmi tek şey, tüm üyelerinin Cermen kökenli beyazlardan oluştuğudur. Cermen , German kelimesinin Türkçe okunuşudur. Cermen kökenli beyazlardan kasıt Almanların eski atalarıdır.

12 kişi ile kurulmuş olan İlluminati topluluğu, gelişimlerini Mason Localarından kendilerine uygun üyeler kazanarak sağlamaya çalışmışlar, kurulduğu ilk yılın sonunda 80 üyeye ulaşmışlardır. Daha önceden 22 Haziran 1784'te tüm Bavyera'da Masonluk ile birlikte İlluminati de, gizli siyasi amaçları olduğu öne sürülerek yasaklanmıştı. Masonluğun, tarih boyunca kendisine yönelen tüm baskı ve yasaklamaların altından hiçbir zarar almadan çıkması gibi yine zararsız çıktığı bu süre Illuminati'ye pek yaramamış ve büyük ölçüde gücünü ve varlığını yitirmişti.

19. yüzyılın başlarında ünlü Alman filozof Hegel'in katılımıyla canlanan ve eski parlak günlerine dönen İlluminati, bu yıllarda, üyesi olan Hegel'in tez-antitez kuramlarıyla Yeni Dünya Düzeni düşüncesinin geliştiği bir ütopya topluluğu haline gelmişti. Dünya üzerindeki çeşitli toplulukları etkileyen bu düşüncenin mirasçılarının bugün halen çalışmalarını sürdürdüğü bilinmektedir.


Dünyadaki birçok siyasi, askeri ve ekonomik olayın sorumlusu İluminati örgütüdür. Komplo teorisyenlerine göre birçok ABD Başkanı, bu örgüte doğrudan veya dolaylı olarak hizmet etmektedir. Ayrıca birçok tanınmış çocuk çizgi filmlerinde bilinç altı mesajlarıyla beyin yıkamaya çalışıldığı söylenmektedir.
Myron Fagan'a göre Waterloo Savaşı, Fransız İhtilali, John F. Kennedy suikasti bu örgütün işidir. Ayrıca Holywood film sektörü bu örgütün elindedir.

Özellikle Türkiye'de bu konu üzerinde amatör ve profesyonel olarak araştırma yapan bir çok kişi vardır. Ülkemizde son dönemlerde illiminati örgütünün gerçekleştirdiği bilinç altı operayonlarına örnekler çoğalmaktadır. Ülke insanımızın , özellikle genç kesimin bu tür olaylara olan ilgisi artmıştır. Türkiye'de yapılmış bir çok yapımda illuminati örgütünün izlerini görmekteyiz. Hatta devlet eliyle yapılan bir çok beyin kontrol işlemleri olduğu iddia edilir.

Ne kadar doğrudur , ne kadar yanlıştır bilemiyorum ama benim şahsi görüşüm , resmi kaynaklarında belirttiği gibi Mason localarından beslenmiş bu örgüt hala masonların kontrolünde masonlara hizmet etmektedir.

Bir çok yapımda Göz işaretine rastlarız. Bu göz işareti illuminati örgütünün beyin kontrol sisteminin sembolüdür. Bu Göz işaretinin elbette bir manası vardır. Tek Göz olarak görürüz. Bu Horos'un gözüdür.Tek Göz kavramı Deccal'in gözünü simgeler...

Genelde kullanılan simgeler illuminati örgütü ve mason locasının sembolleridir Bunlar , Herşeyi gören tek göz , tamamlanmamış piramit , Yedi kollu şamdan , gönye ve pergel , altı köşeli yıldız  gibi öğeler ve sembollerdir.

Türkiye'de İlluminati örgütünün parmağı olan bir çok televizyon ,sinema , reklam gibi çalışmalar vardır. Hatta biraz daha ileri gitmek gerekirse Türkiye'de devlet binalarında da bu tür sembollere rastlamak mümkündür.

Ülkemizde ve dünyada illuminati örgütünün ince ince , yavaş yavaş nasıl beyinlere işlediğini görelim.


The Arivals isimli Belgeselde Pera Palas'ın logosuna dikkat çekilmiştir. Bu logoda iki aslan figürü görmekteyiz bu iki aslan figürünün ayakları ayı ayaklarıdır. Ayı ayaklı Aslan figürü Masonlukta Deccal olarak tarif edilmektedir. İlgili resim aşağıdadır.



11.11.2011 tarihinde AKP'nin kuruluşunun 10.Yıl dönümü münasebetiyle Ankara Keçiören'de bir Hatıra Ormanı açıldı. Bu hatıra ormanı Recep Tayyip ERdoğan'ın talimatı ile yapılmış ve bizzat kendisi tarafından açılışı yapılmıştır. İlgili resim aşağıdadır.























































Aşağıdaki resme dikkatli bakınız , AKP Genel merkez binasıdır. Binanın ön yüz cephesinde yer alan Mason işaretlerini görürsünüz. İlgili resim aşağıdadır.



Facebook'un İlluminatiye hizmet ettiğini biliyor muydunuz? Bilmiyorsanız aşağıdaki küçük videodan görebilirsiniz. 


1 Amerikan Dolarında hangi sırlar saklıdır biliyor musunuz? Bilmiyorsanız aşağıdaki küçük videoyu izleyiniz. İkiz kuleler saldırısının nasıl planlanmış bir senaryo olduğunu göreceksiniz.





İnternette ve youtube'da illuminati diye aratırsanız bundan daha fazla sonuca ulaşırsınız.

3 yorum:

  1. Allah ıslah etsin daha ne diyelim 15 yıldır biliniyordu bu gerçekler yeni mi uyanıldı

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Bir şeyden anladığın yok boş insan seni cahil cahil konuşun. Siz ancak bu ülkeye zarar verirsiniz bir tek o boku iyi yaparsınız. Akp iktidarda olduğu sürece siz bok yemeye devam edin körler sizi..

      Sil
  2. ulan akparti merkez binasındaki simgeler selçuklulardan kalma simgelerdir. masonların simgesiyle farkı gayet açıktır. insanların başka bir varlığa secde ettiğini görmeden onları kafir,mason,gavur,hristiyan veya putperest ilan etmek dinden çıkmak ve dinsizliktir. Allah bizleri asıl sizin gibi insanlardan korusun....

    YanıtlaSil

Yorum yazarken güzel Türkçe'mizi güzel kullanalım!