Anasayfa » , , » Bir Kriptopara'da Dikkat Edilmesi Gerekenler

Bir Kriptopara'da Dikkat Edilmesi Gerekenler

Kripto para, bildiğimiz paralar gibi kura sahip olan sanal bir para birimidir. İlk kripto para, 2009 yılında oluşturulan ve en güvenilir kripto paralardan sayabileceğimiz bitcoindir. Kimin oluşturduğu bilinmemekle birlikte bitcoinlerde, paranızın güvencesini sağlamak için çok komplike olan blockchain sistemi kullanılmaktadır.

KRİPTO PARALARDA DOLANDIRICILIK
Kripto paraların çıkmasından itibaren, scam kripto paralarla insanları dolandırmak isteyen birçok kişi türemiştir. Scam kripto para, insanları dolandırmak için kullanılan bir yöntem olup ayırt edilmesi zordur fakat bazı özelliklere bakılarak scam olup olmadığı konusunda tahmin yürütebilirsiniz, ilk olarak yeni kripto paralarda bakılması gereken yer etherscamdb isimli sitedir. Bu sitede scam olan kripto paraları görebilirsiniz. Şu anda sitede yer alan toplam 4,824 scam olmakla birlikte bunların 792 tanesi faal haldedir. Eğer bu sitede alacağınız kripto parayı göremiyorsanız sizlere söylediğimiz yöntemleri kullanarak alacağınız parayı tekrar gözden geçirmelisiniz.
İlk olarak alacağınız parayı çıkaranların neler vaat ettiğine bakmalısınız. Eğer vaat edilen şeyler arasında hızlı bir şekilde kazanç sağlama yer alıyorsa büyük ihtimalle bu scam bir kripto paradır

1 yorum:

Yorum yazarken güzel Türkçe'mizi güzel kullanalım!