Anasayfa » , , » Twitter Tweet Düzenleme Butonu Geliyor

Twitter Tweet Düzenleme Butonu Geliyor

twitter düzenleme butonu

Tweet Düzenleme Butonu Geliyor

Facebook'tan sonra en çok kullanılan sosyal medya platformları arasında olan Twitter'ın en büyük eksiklerinden biri olan tweet düzenleme butonu artık twitter kullanıcıları için geliyor. Yakın zamanda bir güncelleme ile kullanıcılar daha önceden atmış oldukları veya sonrasında atacakları tweet'leri artık düzenleyebilecekler.



Twitter kullanan kitle için büyük eksiklerden birisi olan tweet düzenleme butonu konusunda resmi veya kesin bir açıklama olmamakla birlikte, attığımız tweet'lerin, kısa sürede retweet veya favori alan paylaşımlarımızda yapmış olduğumuz yazım hatalarını fark ediyoruz ama düzenleme şansımız olmadığı için silmek zorunda kalıyoruz. Bu da etkileşim kaybına neden oluyor aynı zamanda ard arda birbirine benzer tweetler attığımız için takipçilerimiz de gidiyor.

Her gün milyonlarca tweet atılan bu platformda, yapmış olduğumuz yazım hatalarını düzeltmemize olanak sağlayan tweet düzenleme butonunda ki ayrıntıyı da atlamayalım. Şöyle ki; Bu fonksiyon her attığımız tweet için çalışmıyor. Yeni attığımız tweet'lerden sonra, yazım hatalarını kontrol etmemiz için belli bir süre boyunca aktif olacak tweet düzenleme butonu, o süre zarfından sonra kendiliğinden kaybolacak.

Bence twitter için devrim niteliğinde bir fonksiyon. Peki siz bu konuda neler düşünüyorsunuz?

0 yorum:

Yorum Gönder

Yorum yazarken güzel Türkçe'mizi güzel kullanalım!