Anasayfa » » ReklamStore Hakkinda Herşey

ReklamStore Hakkinda Herşey

Merhaba arkadaşlar bu yazımızda sizlere reklamstore reklam alanları,reklamstore kazançları,reklamstore site onayı hakkında elimden geldiğince yazdım.

Reklamstore size çok değil ama emeğinizin karşılığını verecek bir reklam platformudur ve sizlere tavsiye ederim.

Bence Google Adsanse'den sonra en iyi reklam platformu Reklamstore'dir.

ReklamStore Üyelik Kabulü


Reklamstore reklam platformuna 3 defa başvurdum ve 3. başvurduğumda onaylandı.
İlk başvurduğumda daha doğrusu başvuramadığım da alan adım blogspot. com du ve en başında üyeliğim kabul edilemedi ve sil baştan yaparak oturmuş alan adımı degiştirdim.



İkinci başvurduğumda ise şuanki blogumun alan adı olan .net ile başvurdum.
Bu sefer başvurabilmiştim çünkü alan adım reklamstore için uygundu.Fakat bu seferde blogumun ziyaretçi sayısı az olması ve güncel olamaması nedeniyle 2. kez başvurum kabul edilmedi.


Kafama takmıştım o reklamları alacaktım ve 2 haftalık düzenli yayın paylaşımı yaptım ve googlede 1-2 adet yazım hit alamaya başlayınca 3. kez başvurdum.
Sonunda başvurum onaylanmıştı ve sıra reklamları alıp siteme yerleştirmek kalmıştı.

Reklamstore Reklam Alanları:


Reklamstorede bir çok reklam alanı vardır fakat benim kullandığım ve önemsediğim reklam alanı 2 adettir.


Bunlardan birisi 300x250 olanıdır.Bu reklam alanı  yazı başlarına ve yazı sonlarına daha çok kullanılan reklam alanıdır ve çok fazla gösterim alabilecek bir yazıdır sizlerinde eklemenizi tavsiye edebileceğim bir reklam alanıdır.


Diğeri 728x90 olanıdır.Bu reklam alanı da enine uzundur ve header yanına,sayfa sonuna uygun bir alandır.Bu reklam alanı da fazla gösterim alır ve kazancınızı artırır.Bende bloguma 2 kez ekledim ve en az 300x250 reklama alanı kadar gösterim alır.


ReklamStore Kazançları:

Reklamstore kazanç bakımında ayrıca sevdiğim bir reklam platformudur.


Reklamstorede kazançlar gösterim ve tıklama başına hesaplanır.Reklam storede önemli olan tıklama sayısıdır,ben 500 gösterim sağlayıp 25 Kr kazandığımda oldu 50 gösterim 10 tıklama ile 50 kr kazandığımda oldu. Aşağıdaki fotoğrafa bakarak daha iyi anlayabilirsiniz.




Yani reklamlarınızda gösterim sayısı tıklamaya göre daha değersizdir.Siz sitenizde yazı sonlarında ziyaretçilerinizi reklamlara tıklatmaya teşvik edin.Hatta en başlarında günde 20 defa kendiniz tıklarsanız 1 Tl kazanabilirsiniz.


Epcn diye bir bölüm var o bizi ilgilendirmiyor bende çozmedim fakat bizi ilgilendiren bir şey değil sizin bakacağınız alan kazançlar alanıdır.

ReklamStore Reklam İçerikleri:

ReklamStore reklamlarını 2 aydır kullanıyorum ve hiçbir cinsel reklam yayınlanmadı.Bu yüzden dolayı ayrıca seviyorum.Yani sitenize gelen ziyaretçiler hiçbir şekilde uygunsuz reklamlarla karşılaşmıyor.Belki ne alakası var reklamların ziyaretçiyle diyor olabilirsiniz ama öyle değil çoğu kişi uygunsuz reklamlardan dolayı siteleri terk ediyor.

Şu ana kadar reklamların geneli banka,araba,e ticaret ve kariyer konularında'dır ve sitenize gelen ziyaretçileri rahatsız etmez...

Destek:

Eğer anlattıklarım dışında sormak istediğiniz soruları yorumlara yazınız elimizden geldiğince cevaplamaya çalışalım eğer bizimde bilmediğimiz konu ise fotoğradtaki destek alanından Reklamstore sorarak öğrenebilirsiniz...
























Ödeme Yöntenmleri:

Reklamstore ödeme bakımından sıkıntı yaşatmayan ödemenizi tam zamanında alabileceğiniz bir reklam sistemidir.Aşağıdaki fotoğraftaki gibi kullanıcı bölümünden ödeme yöntemleri bölümüne banka hesabınızı numaranızı ekleyerek reklam kazancınız 30 Tl ye ulaştığında alabilirsiniz...



















ReklamStore Mobil Reklamlar:

Reklamstore mobil reklamları desteği de vardır.Mobil reklamlar reklam gösterim ve tıklama sayınızı artıracak ve daha fazla kazanç sağlayacaksınız.

Reklamstore mobil reklam alanı eklemek içinde normal reklam alanlarını eklediğimiz yerden mobil kategorisini seçiyoruz ve reklam kodunu alıp sitemize ekliyoruz.


Reklamstore reklam




















Yazar Hakkında:
Merhaba Ben Mehmet Kaptan 1 Yıldır Asosyal Adam da Yazıyorum Blogum Her Geçen Gün Daha Büyümeye Devam Ediyor. Bloğum da Blogger İnternet Bilgisayar Konularında Bir Çok Yazıya Ulaşabilirsiniz.

Asosyal Adam: http://www.asosyaladam.net

2 yorum:

  1. Çok sağolun bende başvurmayı düşünüyordum yazınızdan hareketle sitede bir kaç düzenle yapıcam sanırım :D

    YanıtlaSil
  2. Ödeme sınırı azmış dikkatimi orası çekti, çünkü adsense ödeme sınırı bence biraz yüksek.

    YanıtlaSil

Yorum yazarken güzel Türkçe'mizi güzel kullanalım!