Anasayfa » , » Akıllı Telefon Aldın, Peki Ya Kılıf!

Akıllı Telefon Aldın, Peki Ya Kılıf!

Günümüzde akıllı telefon kullanmayan kalmadı desek yanlış bir söylemde bulunmuş olmayız. Akıllı telefonlar hayatımızın her bir anına hükmetmeye başladılar. Hesaplarımızı, kitaplarımızı, interneti, facebook'u twitter'ı, sosyal medyası, haber takip etmesi derken hayatımıza iyice yerleşen akıllı telefonlar neredeyse bedenimizin bir parçası haline geldiler.

Telefon olmadığı zamanlarda eksikliğini bir hayli hisseder olduk.

Akıllı telefonlar her zevke hitap eden, her keseye uygun fiyat ve özelliklerde olup, evde, işte, sokakta ve hatta yatakta bile yanımızdan ayırmadığımız cihazlardır.

Akıllı telefonlar ile birlikte konuşmak eylemi de neredeyse hükmünü yitirecek safhaya geldi. Artık konuşmuyor sadece anlık mesajlaşma ve sosyal medya üzerinden yazışma işlemlerini yapıyoruz.

Akıllı telefon alırken telefon kadar rağbet gören ise aksesuarlarıdır. Yeni bir telefon aldığımızda mutlaka ekranı çizilmelere karşı koruyacak bir şeffaf bant yapıştırıyor ve olmazsa olmaz aksesuarlardan kılıfı almadan mağazadan çıkmıyoruz.

Kılıf konusunda o kadar çok çeşit mevcut ki insan hangi kılıfı seçeceğine karar vermekte bir hayli zorlanıyor. Zevkinize göre, tarzınıza göre bir telefon kılıfı bulmak artık mağazalara gitmeden de mümkün hale geldi. İnternette bir tık uzağımızda istediğimiz renk, ebat, ölçü ve tarzda kılıflar bulmak ve hatta istediğimiz deseni kendimizin belirlemesi gibi bir olanak ile çok kolaydır.

Yapılan bir araştırmaya göre en çok kılıf kullanmayı tercih eden kişiler Samsung marka telefon kullanıyor. Hiç kılıf kullanmayı tercih etmeyenler İphone kullanıcıları oluyor. Kılıf genel de kadınlar için vazgeçilmezdir. Neredeyse kılıf olmadan telefonu ellerine dahi almazlar.

Tabi hal böyle olunca etrafımızdaki insanlara özel günlerinde kitap, çerçeve hediye etme dönemi yerini kılıf hediye etme dönemine bırakmış bulunuyor.

Geçtiğimiz günlerde bir arkadaşımın doğum günü olması nedeniyle bir hediye arayışına girdim. Nasıl bir hediye alacağıma karar vermek hiç zor olmadı. Tabiki bir cep telefonu kılıfı almalıydım. İşte seçim işi bundan sonra zorlaştı. Çünkü o kadar çok çeşit vardı ki, hangisini tercih edeceğime çok zor karar verdim.

Arkadaşımın telefonu Galaxy Note Edge marka bir telefondu. İlk önce internette Note edge kılıf şeklinde aramalar yaparak uygun bir seçenek bulmaya çalıştım. Sonunda aradığım kılıfı buldum. Galaxy serileri için özel olarak tasarlanmış olan Case Thor Serisine ait bir kılıf aldım.

Doğum gününe katıldığımda aynı benim gibi düşünen ve arkadaşıma Galaxy Note Edge kılıfı alan 3 arkadaşım daha vardı. Neyseki renkler konusunda pişti olmamıştık.

Eğer sizde doğum günü veya özel bir günü olan arkadaşınıza ne hediye alacağınızı araştırıyorsanız. Kılıf uygun ve makul bir seçenek olacaktır.

Sizlere tavsiyem alacağınız kılıfların telefonlara uygun olmasına dikkat etmenizdir. Uygun olmayan kılıfların kullanılması sonucu telefon kasanızda kasılmalar ve açılmalar meydana gelebilir.

Sadece kapaklı bir kılıf tercih edecekseniz problem yok.

Cep telefonu alırken mutlaka yanında bir kılıf almayı ihmal etmeyin. Mağazalarda pahalı gelirse, internetten kolayca uygun fiyatlı kılıflar bulabilirsiniz.

İyi bloglamalar,


4 yorum:

  1. telefon kılıfını hediye etmek güzel bir fikir, önerinizi beğendim

    YanıtlaSil
  2. Bu kılıfları gereksiz görüyorum ben. Neden diye sorarsanız eğer bu cihazları en fazla 2 yıl kullanırken neden daha da kalınlaştırıp firmaların bize sağladığı incelikten kendimizi mahrum edelim ki?

    YanıtlaSil
  3. iphone kılıfları kılıfmoda.com

    YanıtlaSil
  4. aca puede comprar celulares replikas mando a todo mundo replika telefonlar

    YanıtlaSil

Yorum yazarken güzel Türkçe'mizi güzel kullanalım!