Anasayfa » » Delisin Delisin Filmi; Ölmeden Önce İzlenmesi Gereken Bir Film

Delisin Delisin Filmi; Ölmeden Önce İzlenmesi Gereken Bir Film

Üç tane deli kendi imkanları ile akıl hastanesinden kaçıp toplumun arasına katılırsa ne olabileceğini hiç düşündünüz mü?

Son zamanlar da Türk yapımcıların vizyona sürdüğü filmlere bakarsanız kalitenin yükseldiğini ve yabancı filmleri aratmayan sahnelerin yer aldığını görürsünüz. Delisin Delisin filmi de kalitenin zirve yaptığı filmlerden birisi...

Kısaca hikayesini makalenin giriş cümlesinden anlamışsınızdır.

Filmde tanıdık yüzlerin, sağlam oyuncu kadrosunun olması da filme ayrı bir önem katıyor. Güçlü senaryosu ve zekice kurgulanmış esprili sahneleri ile bu yılın en çok izlenen filmi olacağından hiç şüphem yoktur.

Bu film ile hayatımıza yeni karakterlerin gireceğinden eminim.Sadri, Asabi Rami ve Tombik Fırat filmin kahramanlarıdır. Bu üç deli akıl hastanesinde kendilerine ballandıra balladıra anlatılan dış dünyayı merak ederek, ele geçirdikleri bir minibüs ile hastaneden kaçmayı başarırlar. Cümbüşte bu üç delinin hastaneden kaçması ile başlamaktadır.

Deli oldukları kadar saf ve masum olan bu üç deli sizleri güldürürken bir yandan da içerisinde boğuştuğumuz hayata dair ince detayları göz önüne serecektir.

Dış dünyaya adım attıklarında hayallerine bile giremeyecek kadar güzel bir kadın olan Burcu'nun da bu maceraya katılması ile olaylar daha da ilginç ve komik hale gelecektir.

Daha önce dış dünya ile hiç bir şekilde temas etmemiş olan bu üç deli, kendilerine has yöntemleri ile karşılarına çıkan zorlukları ve problemleri çözmeye çalıştıkça izleyiciyi de gülmekten kıracaktır.

Oldukça iddialı sahneleri ile kısa zamanda fenomen haline geleceğini düşünüyorum.

Yeri geldiğinde bir delinin bir akıllıdan daha zeki olabileceğini ; samimiyetle saflıkla ve kendilerine has bir üslupla bizlere gösterecek olan bu üç kafadar çıktıkları bu serüvende bizleri kendi dünyalarına doğru komik bir yolculuğa çıkaracaklardır.

Filmin yönetmen koltuğunda Tolga Baş'ı görüyoruz.Tolga Baş'ı daha önce Koğuş Akademisi filminden tanıyoruz.

Filmin Oyuncu Kadorusu bir hayli güçlü...
Sadri rolünde Çetin Altay(kendisini Sümela'nın şifresi filminde adres tarif eden adam olarak tanırsınız), Asabi Rami rolünde Turgut Tunçalp(kendisini Özgü Namal ile oynadığı merhamet dizisinde tanırsınız), Tombik Fırat rolünde Ender Gülçiçek, Burcu rolünde Ferzan Hekimoğlu, Akıl hastanesinin doktoru rolünde Arzu Yanardağ, bizim üç kafadarın dış dünyaya olan merakının artmasına sebep olan Şizofren Arhan rolünde Ufuk Karali yer alıyor. Filmin süprizlerinden biriside Eski Futbolcu Pascal Nouma'nın canlandırdığı Mert karakteridir.

Filmin müziklerini ise son zamanlarda oldukça popüler olan ve sevilen sanatçı Hüseyin Kağıt hazırladı.

Delisin Delisin filmi 24 Ekim 2014 tarihinde aynı anda tüm salonlarda vizyona girecektir. Kış Mevsiminin başladığı, içimizin yavaş yavaş üşemeye yüz tuttuğu şu günlerde gerçekten içimizi ısıtacak bir filmdir. Ailenizle birlikte gidip, çocuklarınızın eğlenceli vakit geçirmesini sağlayacak güzel ve komik bir filmdir.

Filmin Fan Sayfasına aşağıdaki linklerden ulaşabilirsiniz.

Delisin Delisin Facebook Sayfası
Delisin Delisin Twitter Sayfası
Delisin Delisin İnstagram Sayfası
Delisin Delisin Youtube Kanalı

Delisin Delisin Fragmanı;

11 yorum:

  1. Son dönem Türk komedilerini bende beğeniyorum. Kısmet olursa bu filmi de izlemek isterim.

    YanıtlaSil
  2. Dört gözle bu filmi bekliyorum.

    YanıtlaSil
  3. Fragmanı bile yetti :)

    YanıtlaSil
  4. Fragman gayet güzel inşallah sade fragmandaki esprilerle kısıtlı değildir

    YanıtlaSil
  5. Bu güzel filmi bizlere tanıttığınız için teşekkür ederiz Vural Bey :)

    YanıtlaSil
  6. :) ha ha ha harika filme benziyor.

    YanıtlaSil
  7. 24 ekimi bekliyoruz

    YanıtlaSil
  8. İyi bu haftasonu gidilecek bir film bulduk...

    YanıtlaSil
  9. Baya komik bir filme benziyor kesinlikle izleyeceğim teşekkürler

    YanıtlaSil
  10. Hala internete düşmedi mi bu film ya.. :((

    YanıtlaSil

Yorum yazarken güzel Türkçe'mizi güzel kullanalım!