Anasayfa » » General Mobile KitKat Güncellemesi Nasıl Yapılır?

General Mobile KitKat Güncellemesi Nasıl Yapılır?

General Mobile JellyBean sürümünden Android KitKat sürümüne geçmek için aşağıdaki yönergeleri izlediğinizde kolayca yapabileceksiniz. Yapılacak olan bu güncelleme sonucunda tüm telefonda bulunan veriler ve bilgiler silinecektir. Lütfen tüm verilerinizi yedekleyin. Yedekleme işlemi için Google Play Store’dan yedekleme uygulamalarını yada bilgisayar üzerinden çalışan yedekleme programlarını kullanabilirsiniz.

KURULUM ADIMLARI: 
1. SD kart kullanıyorsanız, lütfen SD kartınızı çıkartın. Şarjınız %35’in üstünde olmalıdır. 
2. Aşağıdaki linklerden telefonunuzun modeline göre (4GB yada 16GB) yazılım dosyasını telefonunuza yada bilgisayarınıza indirin. 
Buraya tıklayınız, açılan sayfaya mail adresinizi yazınız. Ve mail kutunuzu kontrol ediniz. General Mobile'dan gelen mail içerisinde ki indirme bağlantılarından size uygun olana tıklayınız. 4 gb'lık sürümü kullanıyorsanız 4 gb için olanı, 16 gb'lık sürümü kullanıyorsanız 16gb için olan indiriniz.
3. İndirilen dosya “Dahili Depolama/Download” dizinine kaydedilecektir.
4. Bilgisayara indirenler için, indirdiğiniz dosyayı telefon hafızasına kopyalayın (*.zip dosyası olarak). Kopyalama işlemi tamamlandıktan sonra USB  kablosunu çıkartın. 
5. “Sistem Güncelleme  Menü Tuşu  Yerelden güncelleme paketini seç” adımlarını izleyin. 
6. Çıkan ekranda “Dahili Depolama”da yazılım dosyasının bulunduğu konumu gidin ve yazılım dosyasını seçin.
7. Ekrana gelen sorguda “güncelle” seçeneğini seçiniz. Telefon kendiliğinden yeniden başlatılacak ve güncelleme işlemini gerçekleştirecektir. 
8. İlk açılış normalden uzun sürmektedir. Yaklaşık 5 dakika. Lütfen bekleyiniz.  9. Kurulum işleminiz tamamlanmıştır.
Kurulum ile ilgili yaşadığınız problemler için General Mobile firmasına geri bildirimde bulunarak karşılaştığınız problemler ile ilgili bilgi sahibi olmalarını sağlayabilirsiniz. .
http://goo.gl/R3R3wA

İyi Bloglamalar Dilerim.

5 yorum:

  1. Vural hocam bu güncellemeyi birkaç gün önce gördüm ben ama daha önce elle güncelleme yapmadığım için pek bulaşasım gelmedi. Güncelleme ile gelen yenilikler güncelleme yaptığıma değecek düzeyde mi? İlk izlenimleriniz nelerdir? Paylaşabilirseni memnun olurum.

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Hocam, genel anlamda güncellemeyi beğemedim. Pil kullanım düzenlenmiş.. Parlaklık en üst seviyee bile daha az pil kullanıyor. Menü düzenlemelerinde sıkıntı var... Sistemde genel olarak bir hızlanma gözle görülüyor.. Bence biraz daha bekleyip 2. güncellemeyi bekleyiniz.

      Sil
    2. @Sword Ne bileyim ilk kez android kullanıyorum bu telefon ile birlikte. O yüzden pek bulaşasım gelmedi :D

      Sil
  2. Hocam rica etsem telefonunuzdan beyaz bir ekran açıp (Beyaz renkte bir görsel veya we tarayıcısından beyaz bir sayfa olabilir) ekran üzerinde leke olup olmadığını kontrol edebilir misiniz? Bazı forumlarda 50 telefondan 35'inde görülen bir sorun olduğu söyleniyor. Birçok kullanıcıda aynı sorun var. Beyaz ekranda belli olan fazla ışıktan kaynaklı olduğunu düşündüğüm lekeler var. Bu sebepten garantiye giden telefonların çoğu da ekran değişimi aldığı halde ekranda ortalama 1 ay sonra tekrar lekeler oluşuyormuş. Sizde de aynı sorun var mı yok mu?

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Hocam benim gördüğüm bir ekran problemi yok ancak müsait olduğum bir zaman ekran görüntüsü alıp ekleyecegim.

      Sil

Yorum yazarken güzel Türkçe'mizi güzel kullanalım!