Anasayfa » , , » Bumerang Adana Blog Yazarları Buluşması

Bumerang Adana Blog Yazarları Buluşması

Adana Blog Yazarları
Blog Yazarları arasında Bumerang Sistemini bilmeyen yoktur. Bumerang yaptığı etkinlikler ile Blog Yazarlarına gelir sağlamanın dışında motivasyonda sağlıyor. 28 Mayıs 2014 tarihinde Buımerang Yöneticileri Adana'da Blog Yazarları Buluşması yapıyor.

Dün Bumerang yetkilileri beni telefonla arayıp etkinliğe katılmak isteyip istemediğimi sordular. Telefon ile aranmak hoşuma gitti açıkçası. Bu nazik daveti kabul ettim.

Adana'da Uğur Mumcu Meydanı civarında Maki adlı mekanda Blog Yazarları ile bir araya geleceğiz. Eğer Adana'daysanız yada Adana'ya yakın bir çevredeyseniz bu etkinliğe katılmanızı tavsiye ederim.


Yeni Blog Yazarları ile tanışacak olmanın verdiği heyecan ile yarını bekliyorum. Yarın saat: 19:00'da başlayacak olan buluşmanın gecenin ilerleyen saatlerine doğru hoş sohbetlerle devam edeceğini umuyorum.

Buluşmanın detayları aşağıdadır.
En Lezzetli Kokteyller Bloggerlarla Buluşuyor!

MixMondial çok özel ve unutulmayacak bir etkinlikle bloggerlarımızla buluşmaya hazırlanıyor.
Akşamüstü başlayan, iş çıkışı ve gecenin ilerleyen saatlerinde devam edecek etkinlik etkinlik, Adana’nın en gözde mekanlarından Maki’de gerçekleşecek.
Bumerang ekibinin de katılacağı organizasyonda hem Bumerang üyesi diğer bloggerlarımızla tanışma imkanı bulacaksınız hem de keyif dolu saatler geçireceksiniz.
Etkinliğimize Kimler Katılabilir?
Bumerang’a üye olan, Adana ve çevre illerde yaşayan bloggerlarımız etkinliğimize katılabilir.
Etkinlik Ne zaman?
Buluşmamız 28 Mayıs Çarşamba günü Adana Maki’de gerçekleşecektir.
Katılmak İçin Ne Yapmam Gerekiyor?
DJ performansı eşliğinde gerçekleşecek bu özel etkinliğe katılmak için blog adresiniz, telefon numaranız ve ad soyad bilgilerinizi bumerangnet@hurriyet.com.tr adresine atmanız gerekmektedir.
Adana’da sizinle buluşmak için çok heyecanlıyız.


1 yorum:

Yorum yazarken güzel Türkçe'mizi güzel kullanalım!