Anasayfa » , , » Bitmeyen Kartuş Sistemi

Bitmeyen Kartuş Sistemi

İnternette bir çok yerde reklamını görürsünüz, belki etrafınızdaki arkadaşlarınızdan da duymuşluğunuz vardır. Peki bu bitmeyen kartuş nedir, nasıl çalışır aslı astarı var mıdır, gerçekten bitmiyor mu, bitiyorsa adı neden bitmeyen kartuşdur.

Bitmeyen Kartuş Sistemi Nedir?

Bitmeyen kartuş diye birşey yok ancak kullanılan sistemden ötürü bitmeyen kartul ismi verilmiştir. Şeffaf yazıcı kartuşlarının içerisi görünüyor ve kolay dolum yapılabilecek şekilde üretildikleri için kartuşunuzu bir dolum merkezine göndermeden kendiniz dahi doldurabiliyorsunuz. Kolay dolumu ile ve kartuşun ne zaman biteceğinin görülmesi herhalde iyi bir şeydir ve bizi bir çok can sıkı dertten kurtaracaktır.

Amansızca biten kartuşlar işimizin en yoğun olduğu zamanlar da biter ve çok can sıkıcı bir durumdur. Hatta bu durumdan ötürü bir zamanlar bu kartuş dolumu nasıl yapılıyor diye merak bile etmiştim.

Bitmeyen kartuşları kullanmak kolay, doldurmak kolaydır. Eğer benim gibi iş yerinizdeki odanızda gün içerisinde onlarca rapor hazırlayıp onlarca analizi kağıtlara döküp panolara asıyorsanız. Arayıp da bulamadığınız bir ürün diyebilirim.Bitmeyen kartuşu kendi yazıcınızda kullanamazsınız. Bitmeyen kartuşa uyumlu bitmeyen kartuşlu yazıcılar üretilmiş, bu kartuşlar yalnızca bu tür yazıcılarda kullanılabiliyor.

Yazıcı içindeki püskürtme kartuşları; mürekkep bittikçe kartuşun arkasında bulunan tanklardan hortumlar vasıtasıyla mürekkebi alır. Bitmeyen Kartuş Sistemi denilen bu sisteme Sürekli Besleme Sistemi de denililiyormuş.

En azından bir kere alıp denemekte fayda var.

Bitmeyen Kartuş'un Fiyatları Ne Kadardır?

Bitmeyen kartuşlu yazıcıların fiyatları 200 liradan başlayıp 3 bin - 4 bin liralara kadar çıkabiliyor.bitmeyen kartuşların fiyatları ise 70 lira ile 250 lira arasında değişiyor.

5 yorum:

  1. Almayı düşünüyorum da bakalım. Biraz daha araştıracağım.

    YanıtlaSil
  2. Güzel bir sistemmiş ama ne kadar tutulur orası mechul, Görselliği pek iyi olmadığından ileriye dönük olduğunu düşünümuyorum.

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Bu özelliği büyük yazıcı firmaları (hp,xerox,) geliştirebilirse iyi olabilir. HP'nin yeni yazıcılar da çok gelişmiş teknolojiler kullandığını okuyoruz.

      Sil
  3. Bu yazıcılardan bir tane alıp deneyeceğim. Olumsuz yanı yok gibi... Ofisimizde çok tasarruf sağlayacaktır. Bilgilendirme için çok teşekkür ederim.

    YanıtlaSil
  4. Bornova Kartuş olarak bitmeyen kartuş sistemini uyguluyoruz arkadaşlar. Müşterilerimiz oldukça memnun kalıyorlar. Tüm arkadaşlara tavsiye ederim yalnız kaliteli mürekkep kullanmalarını öneririm aksi halde müşterilerinden şikayetler alabilirler fakat kaliteli mürekkep kullanırsanız şikayet almazsınız.

    YanıtlaSil

Yorum yazarken güzel Türkçe'mizi güzel kullanalım!