Anasayfa » » Adana'lı Blogger'lar için Buluşma Organizasyonu

Adana'lı Blogger'lar için Buluşma Organizasyonu

İnternette kısa bir araştırma yaptığınızda Adana'lı olup yada Adana'da ikamet eden blog yazarı sayısı oldukça fazladır. Daha önce bir kaç kez Adana'lı Blog Yazarları Buluşması gerçekleştirilmiş ancak incelediğim kadarıyla bu buluşmalar hep kız kıza geçmiş. Adana'nın gerçekten blog yazarları ile ilgili ciddi bir çalışma yapması gerekmektedir.

Bu konuda kolları sıvadım ve gerekli resmi kurumlar yada kuruluşların desteğini de alarak geniş çaplı bir buluşma organizasyonu yapmaya çalışacağım. Adana'lı Blog Yazarları yerine Adana Blog Yazarları Buluşması isminin üzerinde daha çok duruyorum.

Organizasyon için hazırladığım taslak şöyledir.
Öncelikle Adana Blog Yazarları isimli bir blog açılıp burada forum aracılığıyla blog yazarlarının konular üzerine tartışması ve buluşmalar dışında da iletişimde kalması sağlacak. Bunu sosyal medya üzerinden de yapabiliriz ancak kendine has bir blog tarz katacaktır. Üstelik foruma blog yazarları bloğundan dilediği kadar yazıyı kaynak göstererek ekleyeceği için baclink sağlamış olacaklar.

Daha önce Adana'lı Blogger'lar isimli bir blog hazırlamıştım.

Buluşmalar Adana ili merkezi bir yer de yapılacak. Bu buluşmalar yemekli yemeksiz , davetli davetsiz şeklinde değişebilir. İlerleyen zamanlarda bu buluşmaları belki sponsor firmalar eşliğinde gerçekleştirip büyük katılımlar halinde yapabiliriz.

Blog Ödüllleri Töreni düzenlenebilir.

Yapılacak toplantılarda blog yazarları blogundan nasıl para kazanabilir , nasıl blogun değerini arttırabilir, nasıl google'da üst sıralara çıkabilir, blog zevkini maddi kazanca nasıl dönüştürebilir gibi başlıklar altında birbirimize faydalı olmaya çalışabiliriz.

Buluşmaların/toplantıların yılda bir kez geleneksellemiş halde olması da gerekmez yılın belirli bölümlerinde bir araya gelerek çeşitli etkinlikler düzenlenebilir.

İşe Adana'lı olan, Adana'da ikamet eden blog yazarları ile iletişime geçmekle başlamalıyım.

Eğer Adana'lı, Adana'da ikamet ediyor yada bu kriterlerde tanıdığınız bir blog yazarı varsa lütfen yorum olarak bildiriniz.

4 yorum:

Yorum yazarken güzel Türkçe'mizi güzel kullanalım!