Anasayfa » » Blogger'da Yazılarınızı Zamanlayın

Blogger'da Yazılarınızı Zamanlayın

Bazen aynı gün içinde birden fazla makale yazıp üretebilirken , bazı günler kısır bir döngü içinde kalır ve hiç makale yazamaya biliriz. Başka bir durumda vakti bol olan diyelim ki hafta sonu vakit bol ve bir çok makale yazma fırsatınız var ancak hepsini bir günde yayınlarsanız bazı makaleleriniz gözden kaçabilir ve bir sonraki bol vaktinize kadar bloğunuzu güncellemekten mahrum bırakmış olursunuz.

Böyle bir durumda Blogger'ın Program Yap özelliği imdadımıza yetişiyor. 


Yazınızı yine bildiğiniz Blogger panelinden yazın ve yayınla butonuna basmadan önce yazı ekleme panelinin sağında yer alan seçeneklerde bulunan Program yap sekmesine gelin.Yanında küçük bir saat işareti vardır. Buraya tıkladığınızda ''Otomatik ile Tarih ve Saati ayarlayın'' seçenekleri çıkar. Tarih ile Saati Ayarlayın seçeneğine geldiğiniz de önünüze bir saat ve takvim açılır. 

Buradan yazınızın yayınlanmasını istediğiniz saati ve tarihi girdiğiniz de yazınız o tarih ve saatte bloğunuz da yayınlanacaktır. 

Tarih ve saati girdikten sonra altta yer alan Tamamlandı butonuna tıklamayı unutmayınız!

Oldukça basit olan bu özellik bir çok Blogger için vazgeçilmezdir.

İyi Bloglamar Dilerim.

Vural Egemen Sarıgöz
04.01.2013

3 yorum:

  1. Önemli bir özellik. Bazen oluyor günde 4-5 konuya hakim olarak yazmak isteği geliyor. Aynı gün içinde fazla makaleden uzak durulması gerektiğini biliyoruz. O yüzden aynı gün içinde yazıp daha sonra yayınlatmak için harika bir olanak.

    YanıtlaSil
  2. Wl writer kullanan biri olarak ben de yazılarımı oradan zamanlayıp gönderiyorum.

    YanıtlaSil
  3. Çok faydalı bir yazı olmuş. Sayenizde bir blogger özelliğini daha öğrendim.

    YanıtlaSil

Yorum yazarken güzel Türkçe'mizi güzel kullanalım!