Anasayfa » » Peplr Nedir?

Peplr Nedir?






Peplr.com adresinden yayın yapan mikro blog sitesi sosyal medyanın yeni oyuncağıdır diyebiliriz. Fillerimiz henüz çok küçük ama emekleyerek başladığı yolculuğuna ilerleyen zamanlarda yürüyerek ve koşarak devam edecek gibi görünüyor. Peplr.com'u cazip kılan ise sadeliği ve güzelliği diyebiliriz. Ne demiş bir düşünür ''Sadelik Kalitedir'' :)

Peplr'ı kısaca anlatmak gerekirse şöyle diyebiliriz.

Takip etmek istediğiniz kişileri takip edip , neler yazdığını görebilirsiniz. Yazdıklarına yorum bırakabilir , iletilerinizi cevaplayabilirsiniz. İletilerinize fotoğraf ekleyerek paylaşabilirsiniz. Yazılarını beğendiğiniz kişiye bir rozet hediye edebilirsiniz. Bu da ''Kimin daha çok rozeti var'' rekabetini beraberinde getirecektir. 



Henüz beta sürümü ile yayın yapan Peplr isimli fillerimiz bu hızla giderse Facebook kadar olmasa da Sosyal Medya da kendi pazar payının sahibi olabilir. 


''Facebook'un suyu çıktı , Twitter'ın da 140 karakteri bana yetmez'' diyorsanız Peplr.com tam size göre 255 karakterlik iletilere izin veren sistem , spam mesajlardan , sahte üyelerden arınmış bir ortamdır. 

Üye olmak için http://www.peplr.com/register
Beni Peplr.com'da takip etmek isterseniz http://www.peplr.com/@vuralege adresinden takip edebilirsiniz.

0 yorum:

Yorum Gönder

Yorum yazarken güzel Türkçe'mizi güzel kullanalım!