Anasayfa » » Karabağ Turan Kısa Filmi

Karabağ Turan Kısa Filmi


Türk Kardeşlerimizin en çok acı çektiği yerlerden birisi de Karabağ'dır. bir çok katliama maruz kalan kardeşlerimiz tüm dünyanın gözleri önünde onulmaz acılar yaşamıştır ve yaşamaya devam ediyorlar. Azerbaycan'ın bize verdiği değeri maalesef bizler onlara ne devlet olarak ne de millet olarak vermiyoruz. Onlar bizi abi olarak görüyor. Türkiye'de Azerbaycan'a sahip çıkan tek yapının Ülkücüler olduğunu söylemek yanlış olmaz. Zira Azerbaycan'da Ülkücü Sanatçıların dışında konser veren , her yıl Karabağ, Hocalı gibi Ermeni zülmüne uğramış , katliamlara maruz kalmışları yad eden ülkücülerden başkası değildir.

Konuyu fazla siyasallaştırmayalım. Bir grup genç Azerbaycan Türk'ü kardeşimiz Karabağ'ın gerçek yüzünü göstermek amacıyla bir kısa film hazırlamışlar. Bu kısa film çok profesyonelce hazırlanmamış lakin muhteviyatı ve içeriği bakımından çok çok değerlidir. 

Bloğumun okurları da bu kısa filmi izleyerek Karabağ'da Ermeni askerlerinin nasıl bir zulme imza attıklarını görmelidir.

Bu kısa filmde Azerbaycan'ın Milli Kahramanı Mübariz İbrahimov'da canlandırılmıştır.

Mübariz İbrahimov Azerbaycan Ordusunda uzman çavuş olarak görev yapan ve tek başına mayınlı bir araziyi geçerek Ermeni sınır karakolunu basan ve yaklaşık olarak 200 Ermeni askerini öldürür. Bir Türk düğününü basan Ermeni Sınır Karakolu askerlerinden intikam almak için tek kişilik bir operasyon başlatan Mübariz İbrahimov Azerbaycan'ın milli Kahramanı ünvanını Cumhurbaşkanlığı tarafından onaylanarak almıştır.,

Ruhu şad mekanı cennet olsun...

Kısa filmi aşağıda izleyebilirsiniz.


0 yorum:

Yorum Gönder

Yorum yazarken güzel Türkçe'mizi güzel kullanalım!