Anasayfa » » Her Ülkücünün Bir Bloğu Olmalıdır.

Her Ülkücünün Bir Bloğu Olmalıdır.

Blog günümüzde internet dünyasında kişisel olarak herkesin fikrini ve zikrini duyurabildiği bir platformdur. Blog tutmak için , blog yazmak için öyle webtasarımcı olmak da gerekmiyor. Açacağınız sade bir blog ile fikirlerinizi insanlara anlatmanız kafidir.

İşte bu sebepten '' Her Ülkücü'nün Bir Bloğu Olmalıdır'' kampanyası başlatıyorum.

Her Ülkücü'nün bir bloğu olmalıdır çünkü , günümüzde AKP'nin göz boyama politikasını bertaraf edip gerçekleri gözlere sokacak genç kalemler yazı yazmalıdır.


Her Ülkücü'nün bir bloğu olmalıdır çünkü , her gün şehit haberlerine alışmış bir toplumu bilinçlendirecek yazılar yazılmalıdır.

Her Ülkücü'nün bir bloğu olmalıdır çünkü , bu ülkede , bu toprak üzerine en çok söz söyleme hakkı Ülkücüler'indir.

Her Ülkücü'nün bir bloğu olmalıdır çünkü , günümüzde bloglar en iyi bilinçlendirme aracıdır.

Her Ülkücü'nün bir bloğu olmalıdır çünkü , Türk Milliyetçilerinin fikrini ve zikrini anlatan yazılara ihtiyaçlar vardır.

Her Ülkücü'nün bir bloğu olmalıdır çünkü , klasikleşmiş ülkücü sitelerden sıyrılıp fikir üreten , söz söyleyen , tepki gösteren , tavır koyan , gerektiğinde tehdit , gerektiğinde tebrik eden yazılara ihtiyaç vardır.

Bu vesile ile yorum yaparak yada iletişim sayfasından ulaşarak bir blog açmak istediğini arz eden her Ülküdaşımıza ücretsiz bir şekilde tasarımı ile birlikte bir blog açıp fikirlerini yazabileceği bir ortam hazırlayacağım.

''Vakit gayret kemerini kuşanma vaktidir.''

Tanrı Türk'ü Korusun ve Yüceltsin...

Vural Egemen SARIGÖZ
06/08/2012

2 yorum:

  1. kardeşim çok iyi düşünmüşsün fakat çok seslilik partiye zararmı verir yarar mı veriri iyi tartmaklazım.ve buloğu açan kişilerin yazdıkları makelelerine çok dikkat etmeleri gerekir diye düşünüyorum

    YanıtlaSil
  2. Kendini bilen ülkücü ham laf etmez kardeşim... Selam ve dua ile...

    YanıtlaSil

Yorum yazarken güzel Türkçe'mizi güzel kullanalım!