Anasayfa » » Cehennem Melekleri-2 Filmini İzledim.

Cehennem Melekleri-2 Filmini İzledim.


Bu gün hafta sonunun verdiği fırsatla Adana M1 Real Alış-veriş Merkezinde bulunan Cinemax'ta 21:30 seansına Cehennem Melekleri filmine dört arkadaş bilet aldık. Filmin vizyona girmesini dört gözle bekliyordum ama kısmet bu güneymiş. 

Cehennem Melekleri-2 filmi beklediğimden de hareketli çıktı. İlki kadar güzel hatta ilkinden daha fazla aksiyon sahneleri bulunan bir film olmuş diyebilirim.

Film bir kurtarma operasyonu ile başlıyor ve sonuna kadar aynı tempo ile devam ediyor.Arnold bu filmde ''I'm back'' repliği ile filme damgasını vurmuş.

İlk filmde de yer alan Arnold ve Willis bu filmde daha fazla replik ile karşımıza çıktılar.

Chuck Norris bu filmde kısa ama etkili bir şekilde yer alıyor.  İlk filmde çok fazla yer alan Jet Li ise 2. filmde kısa bir süre görünüp kayboluyor. 

Bu filmde kötü adam Van Damme ise gerçekten üstün bir performans ile Rambo'ya iki tane döner tekme sallıyor. :)

Filmi oldukça başarılı buldum. Film tam da olması gerektiği gibi... Bazıları filmi 90'ların aksiyon filmlerine benziyor diye eleştirse de bence film 90'ların kahramanları ile çağın ötesinde bir yapım olmuş. Filmde ki vurulma efektleri oldukça gerçekçi ve başarılı idi. 

Mutlaka izlemenizi tavsiye ederim . Tipik bir aksiyon filmi konusu olsa da aksiyon sahneleri kaçmaz. Özellikle sinemada izlenmesi gereken bir çok sahnesi mevcut...

1 yorum:

  1. aksiyon filmi sevenler için kutsal film gibi birşey. sıkıldıkça 5-10 dakika izle stres at

    YanıtlaSil

Yorum yazarken güzel Türkçe'mizi güzel kullanalım!