Anasayfa » » Basit ve Kullanışlı Telefon

Basit ve Kullanışlı Telefon


Babamın telefonu arızalandığı için ona bir telefon almam gerekiyordu. Babam öyle her telefonu beğenmez zatende kullanamaz. Ona basit ama kullanışlı bir telefon olmalı. Yazıları büyük , sesi yüksek olmalı. Bu türden bir telefon ararken gezmediğim telefoncu kalmadı neredeyse... En sonunda Adana'da meşhur olan Mısır Çarşısı'na giderek istediğim özelliklerdeki telefonu aramaya başladım. Bu özelliklere sahip bir telefona verilecek çok da param yoktu açıkcası. Basit bir telefon  , ihtiyaç için kullanılan bir telefon cüzzi bir miktara satılmalıydı. Bana  göre sırf durumlar için yani sadece açma tuşuna basıp konuşulacak , kapam tuşuna basılıp kapatılacak , iyi kötü bir resim çekecek ama güvenilir bir markaya ait olacak bir telefon yapılmalı.

En sonunda aradığım telefonu buldum ve satın aldım.

200 tl'ye Samsng GT-S5610 marka telefonu satın aldım.

Bana göre bu da pahalı ancak basit ve kaliteli ancak bunu bulabildim.

Özelliklerine bakalım...

Harika bir sosyal araç olan Samsung S5610 ister sadece eski bir arkadaşınızla geziniyor olun veya tüm dostlarınızla bir doğum günü kutlamasında olun, ideal mobil arkadaşınız. Değerli anlarınızı yakalamak için gelişmiş 5 MP kamera ile donatılan bu telefon; anıları, paylaşabileceğiniz hatıralara çevirir. HSDPA yoluyla bağlanan bu telefon, sizin için önemli olan herkesle temas halinde olmanızı sağlayan özelliklere de sahiptir. Telefonun modern klasik tasarımı ile üstün metal yüzeyi ve ince gövdesi her zaman ve her yerde sizi iletişimde tutarken stilinizi de korur.


5 MP kamera ile anı yakalayın
Samsung S5610’un dahili 5 MP kamerası ile anılarınızı kaydedin. Otomatik odaklama ve flaş ile donatılan bu kamera ile bir düğmeye basarak yüksek kaliteli fotoğraflar ortaya koyabilirsiniz. Karelerinizi mükemmel şekilde çerçevelemek için geniş 2,4" LCD ekranı kullanın. Uzun ömürlü 1 000m Ah pil ile uzun süre fotoğraf ve video çekebilirsiniz!


Modern klasik tasarım
S5610 Klasik şekli üstün metal yüzeyi ve modern görünüm ile güncellenmiştir. Sadece 12,9 mm kadar ince olan bu telefon, kolay taşınabilirlik açısından ceplere ve çantalara sığar. Rahat şekilde ergonomik olan bu telefon avucunuz için mükemmeldir, cep telefonunuzun metal vurgularını ve hem parlak hem de mat olan çift tonlu tasarımını göstermeye bayılacaksınız.


Kullanışlı sosyal ağ özelliği
Aile ve arkadaşlarınıza doğrudan bağlantınız olan Samsung S5610 anlık mesajlaşmalardan e-postaya ve sosyal ağ sitelerine kadar harika sosyal işlevsellik sunar. Samsung’a ait ChatON, grup sohbetinden*, telefon defteri entegrasyonuna ve akıllı telefon kullanıcıları ve diğer Samsung telefon kullanıcılarına arkadaşlarınızla iletişim kurarken içerik paylaşımına kadar inanılmaz özellikler sunar. Hareket halinde Twitter ve Facebook’unuzu güncelleyin ve Multi IM (MSN Messenger, Yahoo Messenger, Gtalk ve Facebook Chat, vs.) kullanın * Samsung ChatON, S5610 için Samsung Apps üzerinden daha sonra yüklenebilir. 


Kolay E-posta ayarı ve Push e-posta hizmeti ve gelişmiş posta deneyimi için Active sync.


Daha dinamik bir mobil deneyim için Samsung Apps’tan istediğiniz ve ihtiyacınız olan herhangi bir uygulamayı indirin.


Müzik dinlemek istediğiniz zaman, sadece kulaklığınızı Samsung S5610’a takın, 3,5 mm Kulaklık girişi normal kulaklıklara, kulaklık setlerine ve taşınabilir hoparlörlere uyar.




Kaynak;http://www.samsung.com/tr/consumer/mobile-phone/mobile-phone/stylish-functional/GT-S5610MSKTUR


0 yorum:

Yorum Gönder

Yorum yazarken güzel Türkçe'mizi güzel kullanalım!