Anasayfa » » Pişmanlıklarımı Al Rabbim'e Götür...

Pişmanlıklarımı Al Rabbim'e Götür...


Selamların en güzeli sana olsun Ey Efendim. Çok pişmanım , o kadar çok günah işledimki , o kadar günahkarım ki anlatmaya ne benin lügatım yeter , ne de anlatmaya yüzüm olur. Herşeyin gizilisini, açığını bilen Rabbim'e yüzüm yok. Günahkarım ama umudum var. ''Mümin ümitsiz olmaz'' derler , ümitsiz değilim , Allah(c.c) merhametlilerin en merhametlisi , bağışlayanların en bağışlayıcısıdır. Her günüm seninle geçiyor Ya Resülallah , Sensiz geçen koskoca yıllarımı hatırladıkça sensiz saniyem geçsin istemiyorum. Selamlarım sana , dualarım sana Ey Efendim. Sen Alemlere Rahmetsin , Sen en merhametli Peygamber , En affedici Resulsün.

Bende günahkarım , beni önce sen affet , sana layık ümmet gibi yaşayamadığım günlerim , aylarım , yıllarım için önce sen affet , sonra bu pişmanlıklarımı al Rabbim'e götür Ey Efendim. Rabbim'de affeylesin bu günahkar kulunu. İşlediğim her günah için gökler dolusu tövbeler olsun , kendime ettiğim her ah için yerler dolusu tövbeler olsun.

Her gecenin sonunda sana selamlar gönderiyorum ey Efendim. Aldığını biliyorum. Belki bu günahkar ümmetinin selamını arzu ve istekle almıyorsundur. Ama ben '' bana gönderilen her selamı alırım'' hadisi,i şerifini biliyorum ve sana hep selamlar gönderiyorum Ey Efendim.

Her gecenin sonun da uykudan uyanıp , '' Ey Allah'ım beni uykumdan uyandırdın , hem beşeri uykumdan , hem gaflet uykusundan uyandırdın , sana sonsuz şükürler olsun'' diyorum. Sadece gece namazlarında ağlayabiliyorum. Sadece geceleri Rabbim ile başbaşa kalabiliyorum. Yalnızca, geceleri seninle gönül bağı kurabiliyorum.

Önce günahlarımı düşünüp ağlıyorum , Ey Allah'ın Resulü, ağladığım geceler sana ayandır , al bu pişmanlıklarımı Rabbim'e götür...

O tövbe edenlerin tövbesini kabul eder , tövbe edenleri sever.

Çok dualar okuyorum seni rüyalarımda görmek için , çok defalar ağladım göremiyorum diye...
Ben seni rüyalarımda göremeyecek kadar günahkarım Ey Efendim. Bir kere görsem seni , dünya gözüyle görmek nasip olmadı bari rüyalar aleminde görebilsem mübarek yüzünü...
Geçen gün , bir müslüman seni görmüş rüyasında , öyle bir anlatıyordu ki gül yüzünü , saçını, sakalını , sarığını o anlatsın seni ben donup dinleyeyim onu...

Ey Efendim , ben sana ümmet olmaya , Rabbime kul olmaya layık değilim. Ne sana ümmet olabildim ne de Rabbim'e kul...
Tövbelerim olsun , işlediğim her günahtan sıyrılıp çıktım.Dönmedim bir daha o günahlara , günahlarımı karşılık gelen cehennem ateşini düşünmek yerine , Rabbim'im merhametini senin şefaatini düşünüyorum.Ey Efendim al bu pişmanlıklarımı Rabbim'e götür.. Affetsin beni... Kalbime hidayet , son nefesimde iman nasip eylesin.

Her gece gözyaşları içinde '' Ya Rabbi ben pişmanım , keşke yapmasaydım, ben piişmanım , affet beni , ben pişmanım tövbemi kabul eyle'' diye dualar ediyorum. Bu dualarımla birlikte sana da selamlar gönderiyorum Ey Efendim. Al bu pişmanlıklarımı Rabbim'e götür. Sen benim pişmanlığımı Rabbim'e söylersen , senin hürmetine tövbemi kabul eyler...

Selamların en güzeli sana olsun Ey Efendim.

Vural Egemen SARIGÖZ
26/03/2012

1 yorum:

  1. Sevgili Vural Kardeşim
    Sen bu hassasiyet ve duygular ile bu iman ile , kurban olduğumuza kul olmaya,peygamber efendimiz(sav)ümmet olmaya layık değilim diyorsan vayyy bizim halimize.
    ALLAH(cc) hepimizi affetsin İNŞALLAH
    Gece namazları sonundaki dualarında 1-2 saniyeliğine de olsa beni de hatırlaman ümidi ile.
    Milyon kere milyon Selam Efendimize.

    YanıtlaSil

Yorum yazarken güzel Türkçe'mizi güzel kullanalım!