Anasayfa » » Wordpress Bloglarınızı Tek Panelden Yönetin

Wordpress Bloglarınızı Tek Panelden Yönetin


Bu makalemde sizlere tanıtacağım hizmet ile birden fazla wordpress bloğu olanlar için bulunmaz bir hizmettir. Birden fazla , iki, üç,dört,beş , on, yirmi farketmez kaç bloğunuz var ise Managewp ile hepsini tel panelden yönetebilirsiniz.Eklediğiniz blogların hepsine toplu halde yazı girebiliyor yada hepsinin temasına yada eklentisine erişip değişiklikler yapabiliyorsunuz.



Belirlediğiniz bloglara aynı anda yazı yazabilir veyahut  yeni sayfalar oluşturabilirsiniz.Eklentileri yönetebilirsiniz, eklentiyi seçtiğiniz bloglara toplu halde kurabilirsiniz.Temalarında hepsine aynı anda erişebilirsiniz. Bir tema belirlediniz ve belirdeğiniz temayı blogların tamamında etkinleştirebilirsiniz.Bloğunuza üye olanları üyeleri,kullanıcıları yönetebilir  ve istediğiniz yetkiyi vererek yeni kullanıcılar oluşturabilirsiniz. Manegewp ile bloglarınızın hepsi için  yedek alabilir ve aldığınız yedekleri yine aynı anda tüm bloglarınıza geri yükleyebilirsiniz.
Çoklu blog yönetiminde harika bir eklentidir. Üstelik ücretsiz olmasıda cabasıdır.

Daha önce Wordpressin sürümlerine entegre edilen çoklu blog yönetimi biraz zahmetli diyenler için managewp biçilmiş kaftandır.

Buradan Managewp eklentisine ulaşabilirsiniz.


Bu eklentiyi nasıl kuracağınız ve kullanacağınız hakkında aşağıdaki videodan faydalanabilirsiniz.




0 yorum:

Yorum Gönder

Yorum yazarken güzel Türkçe'mizi güzel kullanalım!