Anasayfa » » Yeni Temam Hakkında...

Yeni Temam Hakkında...

Merhabalar ,
Uzun zamandır wordpress üzerinden yürüttüğüm blog yazarlığıma hem daha estetik hem de ekonomik açıdan blogger üzerinden devam edeceğim. Wordpress herkesinde malumu olduğu gibi dünyanın en çok kullanılan ve en çok tercih edilen blog sistmi yada içerik yönetimi scriptidir. Bende uzun yıllar wordpress kullanan birisi olarak iyi olduğunu hatta çok daha iyi olduğunu kabul ediyorum ancak çok iyi bir wordpress kullanıcısı olmak için ücreti mukabilinde hosting ve alan adı ile blog yazarlığınıza devam edebilirsiniz. Ücretsiz servisi de mevcuttur fakat bu ücretsiz blog servisinde de temalarınız sınırlı ve düzenlemeye elverişli değildir. Hem hosting ve alan adı parası ödemekten hemde ücretsiz wordpress temalarından yada herkesin kullandığı temalardan sıkıldığım için ömürlük bir blog açarak blogger servisini kullanmaya başladım.

Şu an kullandığım tema arkadaşım Burak Gökçöl beni kırmayarak bu temayı kullanmamı sağladı. Kendisine çok teşekkür ediyor ve bundan sonraki çalışmalarında başarılar diliyorum. Peki Burak Gökçöl kimdir derseniz. Cevabı aşağıdadır.

Front-end Developer olarak çalışmaktadır. Bilgisayar ile birlikteliği 2011 senesinde 9. yılına ulaşmıştır. Web tasarım konusunda ayrıntıları sıkılmadan inceleyen ve sürekli araştırarak kendini geliştirmeyi ilke edinmiş biri olarak tanınır. İşinde sürekli en iyisi yapmaya gayret göstermekte ve bu işi gerçekten zevk aldığı için yapmaktadır. Web teknolojilerini ve tasarım trendlerini takip etmekten geri kalmayan Burak Gökçöl, boş zamanlarında da aktif fakat bir o kadar da düzenli bir hayata önem vermektedir. Aynı zamanda boş zamanlarında Fotoğrafçılık ile uğraşmaktadır. naviomedya.com firmaninda kurucusudur.

Tasarım için profesyonel biri ile çalışmak isterseniz Burak Gökçöl ve Navio ekibi doğru karar olacaktır.
Tema için tekrar kendisine teşekkür ederim.

Vural Egemen SARIGÖZ
05/01/2012

0 yorum:

Yorum Gönder

Yorum yazarken güzel Türkçe'mizi güzel kullanalım!