Anasayfa » » Doğmamış Oğlum'a Mektuplar-2

Doğmamış Oğlum'a Mektuplar-2

Merhaba Oğlum,
Allah(c.c)’ın rahmeti,bereketi ve selamı üzerine olsun...
Bu sana ikinci mektubumdur.Varlığını fiziksel manada her geçen gün daha çok hissediyoruz. Gökleri ve yerleri donatarak dolduran Rabbimize hamdolsun ki sağlığın ve sıhhatin yerinde , ziyadesiyle elimizden gelenin en iyisini yapmaya çalışıyoruz.

Seninle birlikte bilmediğimiz bir çok şeyi öğrendik. Annen ile kurduğumuz sevgi bağının göbeğine seni koyduk ve bize inanılmaz bir mutluluk veriyor. Artık herşeyinle seni konuşuyoruz. Mesela her gün üzerine dualar okuyorum. Eskiden büyükler öyle derdi. ’Anne karnında ki bebeğe ne kadar dua okunursa o kadar feyzli o kadar bereketli olur’ derlerdi.

Her gün fatihalarla, ayet-el kürsülerle büyütüyoruz seni.

Allah(c.c) bize nefes verdiği sürece senin vatana, millete , dine ve devlete faydalı bir birey olman için çalışacağız.

Allah’ını , kitabını, dinini bilecek , Peygamberin yolunda ilerleyecek ve vatanı canından aziz bileceksin.

Vatan sevgisi imandandır hadis-i şerifine uygun bir düstur ile yetişmen için elimizden gelenin en iyisini yapmaya çalışıyoruz.

Allah(c.c) kullarını her dem imtihan ediyor. Canım ülkemiz zor günler geçiriyor. 2011 yılını neredeyse kötü bir yıl edeceğiz. Nitekimde öyle oldu sanırım.

Yüzlerce şehit verdik , terör belası yakamızı bırakmıyor , Van ilimizde vatandaşlarımız depremle sarsıldı, hayatlarını kaybettiler , sınırdan girmeye çalışan teröristlere şimdi neredeyse mazlum yaftası giydirip şehitlik mertebesi verecekler. Ordumuz Irak sınırından Türkiye’ye girmekte olan bir grubu uçakla bombaladı. Ölen 35 kişinin masum vatandaş olduğunu söylediler hatta devletimiz ölenlerin ailelerine 20 bin lira gibi bir tazminat parası ödeyecek. Halbuki o ölenlerden bazıları ölmeden bir süre önce üzerilerinde Apo tişörtleri ile resim çektirmişler. Acaba o giriş yapanlar öldürülmeseydi de o gün 30 askerimiz şehit edilseydi ne diceklerdi?

Diyecekleri belli , istihbarat zaafiyeti , nerde bu devlet diyeceklerdi ancak bilinen bir gerçek var ki toprağa düşen hiç bir şehidimiz için öldürülen bu 35 kişi kadar feryat edilmedi.

Oğlum ,Allah(c.c) nasip ederse babamın gönlüme işlediği Allah ve vatan sevgisini bende senin küçücük yüreğine nakış nakış işleyeceğim. Dualarla büyüyecek , Allah dostlarının ve atalarının hikayeleriyle besleneceksin. 

Sende ataların gibi , deden gibi , baban gibi Allah’a , Kurana , vatana, bayrağa ve silaha yemin edecek , şehitlerini , gazilerini emin edeceksin.

Büyük Turan’ın hayalini biz kuruyoruz inşallahu teala sizler o Turan’ı göreceksiniz.

Osmanlı ecdadımızın , Mustafa Kemal Paşa’mızın , Hiseyin Nihal Atsız’ın , Ziya Gökalp’in , Alparlan Türkeş’in ve daha bir çok Türk milliyetçisi vatan evladının mefkuresi olan Tüm Türklerin tek çatı altında toplanma hayalini , Turan ülküsünü sende yaşayacaksın.


Oğlum , bizim davamız Allah davası , bizim kavgamız Peygamber kavgası , Biz Türk-İslam Ülküsüne gönül vermiş milyonlardan sadece bir kaçıyız. 

Atarlarımız , dedelerimiz tarih boyunca İslam’ın bayraktarlığını yaptılar. Bu gün hala Türk ve İslam dünyasının umudu Türkiye’dir.

Bir gün hayalini kurduğumuz Turan Devletini göreceğiz. Biz göremezsek evlatlarımız, torunlarımız , gelecek nesillerimiz görecek.

Mustafa Kemal Atatürk’ün de dediği gibi ’ Bir gün tüm Türkler Çin Seddin’de buluşacağız’...

Biz küçükken , Vey ırmağında abdest alıp , Ötüken ormanının derinliklerinde müezzin ’Esselatü Hayrül Minen Nevm’ diyecek ve bizde sabah namazımızı Turan ilinde kılacağımızı hayal ederdik. Allah(c.c) nasip ederse bu hayalimizi sen ve senin akranların olan Türk Gençleri bizim mukaddes hayallarimizi gerçekleştireceksiniz.

Oğlum , biz bu ülkenin teminatı , bu vatanın gözü kara sevdalılarıyız. Allah azizdir , rahmandır , rahimdir onu bu sıfatları ile tesbih et. Vatan müdaafasını ilk vazife bil.

Tek sığınağımız Rezzâk olan Rabbimizdir. Yaşayabileceğimiz tek yer bu cennet vatanımızdır. 

Allah’a ve vatana karşı sorumlukluklarımız vardır. Unutma bu dünyaya Allah’ın izniyle ona ibadet ve kulluk için geliyorsun. 

Allah(c.c) Yüce kitabımız Kur’an-ı Kerim’de ’ ben cinleri ve insanları bana kulluk etsinler diye yarattım’ diyor. O yaratıcıdır, istediği şey için ’ OL ’ demesi yeterlidir. Sana da ’ OL ’ dedi ve oldun. Allah(c.c) sana bahşettiği ve bundan sonra bahşedeceği nefes için ibadet ve şükür edeceksin.

Sen Allah’ı bulacaksın zira Allah dostlarından birisi ’ Allah’ı bulan neyi kaybeder , Allah’ı kaybeden neyi bulur’ diyerek önemli bir noktayı vurguluyor.

Artık annene rahatsızlıklar vermeye başladın. Sanırım ufak ufak tekmeliyorsun ama anne yüreği işte o tekmelerine dahi sevinebiliyor.

Her akşam işten eve geldiğimde annen heyecanla tüm gün senin yaptıklarını anlatıyor. Bazende latife ediyor. ’Senin gibi çok hareketli yerinde duramıyor’ diyor. 

Annen kime benzeyecek diye meraklanıp duruyor. Ben yüzünün kime benzeyeceğinden ziyade nasıl bir edep ve terbiye üzerine oturacaksın onu merak ediyorum.

Babaannen ve Anneannen senin için bir sürü şeyler alıyorlar yapıyorlar , örüyorlar. Yalnızca annen ve baban olarak biz değil , herkes heyecanla seni bekliyor.

Allah(c.c)’ın rahmeti,bereketi ve selamı üzerine olsun...

Baban...
05/01/2012

0 yorum:

Yorum Gönder

Yorum yazarken güzel Türkçe'mizi güzel kullanalım!