Anasayfa » » Unutulan Kablosuz Ağ Şifresini Öğrenme

Unutulan Kablosuz Ağ Şifresini Öğrenme



Daha önceleri kaç ker başıma geldiğini anlatsam inanmazsınız. Öyle olmadık zamanlarda ve yerlerde unuturum ki şifreyi anlatamam.Neyse ki bulduğum küçük bir yazılım ile unutkanlığımın derdine çare olabildim.Genellikle bir kez ayarlanıp ve çalıştığı sürece hiç kurcalamadığımız bir sistemdir kablosuz ağlar…Ancak gün gelip de ağımıza birini misafir etmek istediğimizde , ve yahut bilgisayarımıza format attıktan sonra tekrar modemimizi tanıtmamız gerektiğinde ağ şifremiz lazım olur.Halbuki unutmamak için kolay ve hemen hatırlayabileceğimiz bir şifre belirlemişizdir.Şifrenizi hatırlamıyorsanız bu bir sorundur.Modemimizi resetleyerek sıfırlayacağızı sanıyorsanız yanılıyorsunuz.

Modemimize reset atarak fabrika ayarlarına dönüp daha sonra tekrar en baştan modem ayarları yapmamıza gerek yok.Kablosuz Ağ Anahtarınızı tek bir tık ile öğrenebilirsiniz.Bu işlemi gerçekleştiren programı wireless ağ şifresi kıran programlar ile karıştırmayın, anahtarı direk Windows’un ağ şifrelerini sakladığı dosyalardan okuyor.

Hemen belirtmeliyim ki,yazılım yalnızca kendi bilgisayarınız da iş görüyor. Yani işe  yaraması için bilgisayarın o kablosuz ağı daha önce kullanmış olması gereklidir.



Buraya Tıklayarak yazılımı indirebilirsiniz.

0 yorum:

Yorum Gönder

Yorum yazarken güzel Türkçe'mizi güzel kullanalım!