Network Marketing Yalan Dünya


Network Marketing Namı Diğer Yalan Dünya


Network marketing yalan dünyası hakkında biraz beyin fırtınası yapmaya niyetlendim neymiş bu network marketing...

Özünde çok basit ve kandırmaya dayalı bir sisteme sahip olmasına rağmen ne kadar ısrar ederseniz edin işin ne olduğunu size özetlemezler ki bunun için tembihlenmiş olabilirler.
Kandırmaya dayalı bir pazarlama şirketiyiz diyebilirler mi? diyemezler. Gel seni zengin edeyim diyebilirler mi? komik duruma düşerler.

Arkadaş samimiyetiyle yaklaşıp daha önce sizin bulunduğunuz durumda kendilerinin de bulunduğunu ancak katıldığı çok güzel bir oluşum sayesinde şu an çok iyi yerlere geldiğini ve çok mutlu olduğunu vs anlatırlar.

Israrla, kendi oluşturdukları kelime oyunu ve laf kalabalığından oluşan bilgilendirme bölümü ve videolara yönlendirirler. Sanki güçlü ve gizli bir tarikatın üyesiymiş gibi gizem yapmaya çalışırlar.

Lafı dolandırıp aklınızı bulandırmak, Devlet Bahçeli'nin 40 Yapar hesabına benzer bir hesap ile gözünüzü büyülemeye çalışarak sizi kendi bünyelerine katarak yaptıracakları işi çok kutsal bir görevmiş gibi gösterip bunun yanısıra yakınlarınızı da ikna ederek (ki ben bunu kandırmak olarak görüyorum) çok para kazanabilirsiniz demeye getiriyorlar. Hatta zengin olma ihtimaliniz bile var(yersen).

Bilmeyenler için Bahçeli'nin Yaptığı Hesap:



Tabi öncelikle şartları var; şu kıytırık şeyi, pardon 500 liralık ürünü satın alman gerekir ve başkalarını da kandırıp aynı ürünü ne kadar çok kişinin almasını sağlayabilirsen onların üzerinden de para kazanıcaksın...



İyi niyetlerinizi, azminizi,  paranızı ve getireceğiniz insanları sömürmeyi , sizin zengin olma umuduyla ellerinden geldiği kadar sistemi yaymak için çalışmanızı hedefliyorlar. Benim gördüğüm işin özeti bu, eğer bir işe kendinizi adayacaksanız, emek verecekseniz, para verecekseniz; şüphelenmek, araştırmak, soru sormak sizin hakkınız. Dolandırıcılar sizi dolandırıyoruz demezler, biz dolandırıcıyız demelerini beklemeyin boşuna :) zaten insanların aklını bulandırıp iyi niyetlerini sömürebildikleri için yapabiliyorlar işlerini...

Kimseye saygısızlık yapın demiyorum ama konuşma ilerledikçe ben sana iyilik yapıyorum istemiyosan sen bilirsin triplerine girip sizi avlamalarına izin vermeyin. Tam olarak konunun ne olduğunu anlatmıyorsa neden zamanınızı ve emeklerinizi belirsiz bir işe adayasınız ki? Kimsenin bu kadar değersiz ve umutsuz durumda olduğunu düşünmüyorum...

Konuyla ilgili olarak ekşi sözlükten de doğru bilgiler bulmak mümkün;

https://eksisozluk.com/network-marketing--466682


My Radio myradiolistenn@gmail.com

0 yorum:

Yorum Gönder

Yorum yazarken güzel Türkçe'mizi güzel kullanalım!