Anasayfa » , , , , » Google'ın Gizli Kalmış Projeleri

Google'ın Gizli Kalmış Projeleri

Google'ın Gizli Kalmış Projeleri

Google, ilk adımını attığında basit bir arama motoruydu ancak zamanla ve gelişen teknoloji ile birlikte o da gelişti ve değişti. Arama Motoru dünyasında algoritması en kuvvetli olan Google arama işi dışında da bir çok işe imza attı. Bazı projeleri başarılı olurken bazı projeleri raflarda kaldı. Hiç gün yüzü görmemiş, proje aşamasından çıkamamış fikirleri de vardı. Bu makalemizde Google'ın Gizli Kalmış Projelerine bakacağız.


3D İnsan Vücudu Anatomisi
Google, Zygote Body ismini verdiği bir internet sitesi ile 3D İnsan vücudu anatomisini yayınlıyor.  Kadın ve erkek vücudu olarak ikiye ayrılan projede insan vücudunun her bir detayına yer verilmiş ve kolaylıkla incelenmesi sağlanmıştır. Adını pek duyuramayan bu proje hala yayındadır. Buraya tıklayarak ilgili siteyi ziyaret edebilirsiniz.


Google Mars
Mars yörüngesindeki uyduların ve insansız hava araçlarının verileri ile oluşturulan bir projedir. Projede Mars'ta gezinti yapabilme imkanı sunulurken Mars gezegenine ait ilgin. bilgilerde verilmektedir. Google Mars projesi ile Mars'ın haritasını görmeniz ve Mars üzerine küçük bir gezintiye çıkmak isterseniz buraya tıklayabilirsiniz.

1 yorum:

Yorum yazarken güzel Türkçe'mizi güzel kullanalım!