Anasayfa » » Şarjı 7 Gün Giden İphone

Şarjı 7 Gün Giden İphone

İngiltere menşeili bir şirket, araçlarda kullanılan hidrojen yakıt sistemini iPhone 6'lar için uyarlayarak iphone telefonların batarya ömrünü 1 haftaya çıkarmayı başardı.

Bir çok iPhone 6 kullanıcısı, telefonlarının şarjı 24 saat dayandığında bile şanslı sayılıyor. Ancak hidrojen yakıt hücreleriyle modifiye edilmiş iPhone 6 ile şarjı 1 hafta dayanabilen bir iPhone 6 kullanmak mümkün hale geldi.

Şarjı 1 hafta dayanan iPhone 6!
Bir İngiliz şirketi, iPhone 6'nın bataryasına otomobillerde kullanılan hidrojen yakıt sisteminin küçültülmüş halini entegre etmeyi başardı. Bu sistem sayesinde şirket, modifiye ettikleri iPhone 6'ların şarjlarının 1 hafta dayandığını açıkladı.

Modifiyeli iPhone 6'lar hala şarj edilebilir bir bataryaya sahipler ancak şarj için bir hidrojen kaynağına ihtiyaç duyuyorlar. Bu iPhone 6'ların görünüş olarak normallerinden farkları ise, cihazlarda hidrojen şarjından dolayı açığa çıkan eser miktardaki su için açılmış ufak bir delik ve hücreleri doldurmak için cihaza entegre edilen özel bir şarj yuvası.

Yakında herkes bu sistemi satın alabilecek!
Bu sistemin halka açılması ise modifiye işlemi ve tek kullanımlık hidrojen kaynakları sayesinde olacak. Modifiye edilmiş iPhone 6 sahipleri, alacakları tek kullanımlık kaynakları 1 hafta boyunca telefonlarına takılı şekilde tutacak ve bu şekilde cihazları 1 hafta dayanabilecek.

Bu sistemin gelecek yeni iPhone'larda, hatta diğer akıllı telefonlarda da kullanılabileceği söyleniyor.

Kaynak;

1 yorum:

Yorum yazarken güzel Türkçe'mizi güzel kullanalım!