Anasayfa » » Chrome, Materyal Tasarıma Geçiyor!

Chrome, Materyal Tasarıma Geçiyor!

Google’ın internet tarayıcısı Chrome, Android’in Materyal tasarım anlayışı ile yeniden dizayn edildi. İşte yakında güncellenecek Chrome tarayıcısının yeni görünümü.

Google’ın masaüstü ve mobil platformlarda başarılı işler çıkaran internet tarayıcısı Chrome, güncellenerek gelişmeye devam ediyor. Windows platformunda RAM sorununu yıllardır düzeltemeyen Chrome’un, Linux, OS X, iOS ve Android platformunda sorunsuz çalıştığını söyleyebiliriz.

Tasarımsal açıdan artık çağın gerisinde kalmaya yüz tutan Chrome tarayıcısının, yakında güncelleme alarak Android 5.0 Lollipop ile gelen Materyal tasarım anlayışı ile yeniden dizayn edileceği ortaya çıktı.

Omgchrome sitesinde ortaya çıkan Chrome tarayıcısının yeni tasarımı, oldukça şık görünüyor. Küçük çaplı makyajların yapıldığı Chrome’un, yakın zamanda güncelleme alarak yeni tasarımına kavuşması bekleniyor. Tahminlere göre Chrome güncellemesinin beta aşamasında olduğu için küçük değişikliklerin yapıldığı, Final sürümünde ise Chrome’un baştan aşağı değişmesi bekleniyor. Bakalım Google, çok farklı bir tasarıma sahip ve RAM sorunlarından arınmış bir Chrome ile karşımıza çıkacak mı?

:: Chrome’un Materyal tasarımlı halini beğendiniz mi?

2 yorum:

Yorum yazarken güzel Türkçe'mizi güzel kullanalım!