Anasayfa » » Blog Yazarıysan Psikolojin Sağlam Olacak!

Blog Yazarıysan Psikolojin Sağlam Olacak!

Bugüne kadar blog Yazarı Olmak için, Blog Yazmak için bir dünya ipucu okudunuz, bir çok blog yazarının verdiği bilgilerden yararlandınız.

Farkındasınızdır ki uzun zamandır blogumu güncelleyemiyor, yeni yazılar yazamıyorum. Bunun en büyük sebei son zamanlarda hayatımdaki bazı sorunlardır. 2014 yılının Ağustos ve Eylül ayı benim için hep sorunlu olarak kalacaktır.

Evliliğimin bir sınavdan geçtiği, biraz da üzerine maddi sorunlarımın eklenmesi, bu sorunlardan kaynaklı dikkat bozukluğu nedeni ile işime odaklanamayışım gibi...

Sonuç olarak psikolojisi yerinde olan, morali yüksek olan birisi daha güzel blog tutmakta ve sürekli blogunu güncellemektedir. Bilgisayarınızın başına oturduğunuzda yazacağını kelimeler yerine boğuştuğunuz sorunlara dair dipnotlar beyninizi meşgül ediyorsa tek yapmanız gereken problemlerinizin üzerine bir de blogunuzu günceleyememenin verdiği sıkıntıyı eklememektir. Bir süre okurlarınızdan müsaade alarak kafanızın rahatlamasını beklemelisiniz.

Sorunlarla uğraşırken kelime hatalarını daha çok yapacak, belki de anlamsız cümleler kuracaksınızdır.

Yerleri ve gökleri yaratan Yüce Allah sevdiği kullara dert / sıkıntı / keder verir diyerek sabrediyorum.

Yeni evime taşındım. Yeni evimde daha çok blogumla ilgileneceğim. İnternetimin nakil işlemleri tamamlanır tamamlanmaz tekrar bloguma içerikler üretmeye devam edeceğim.

Bu zaman zarfı içerisinde tüm okurlarımın anlayışla karşılayacağını umuyor. İyi bloglamalar diliyorum.


3 yorum:

  1. :) Benzer dert :) bekarlık sultanlık diyenlere hak vermek gerekir bazen sorun olmazsa sorun yaratırlar oturur içerik üretirsin daha yazacam diyorsun arkadan bir ses bilgisayar başında oturmaktan yorulmadın mı ? işte o şevkin kaybolur :)

    YanıtlaSil
  2. Allah yardımcın olsun abi. Blog sorun değil. Evin huzurlu olsun.

    YanıtlaSil
  3. Evlilik ve blog yazarlığı. İkisini bir arada yürütmek çok zordur. En sık duyacağınız cümleler:
    -Yorulmadın mı?
    -Ne kadar sürecek?
    -Bitti mi?
    -Sabah iştesin, akşam nette! Ailene zaman ayırmıyorsun.

    Sonra blogdan para kazanmaya başlarsın. Güzel paralar kazanmaya başlarsın. Maddi sıkıntılarına ilaç gibi gelir ve bu cümleler değişir. Bu defa:

    -Aşkım bana da öğretirsen sana yardım ederim,
    -Çalışkan kocam benim.
    -Çay ister misin?
    -Bu kız kim? Müşteri mi he tamam ozaman sıkıntı yok.

    Tabi hayat arkadaşlarımız bu aşamada paragöz veya çıkarcı olarak yorumlanmamalı. Eğer blog yazarlığının tam olarak ne anlama geldiğini bilmiyorlarsa zelzenişlerde bulunmaları, faydalarını gördüğünde ise 180 derece dönmeleri çok normaldir. Tıpkı knight oynayan gençlere zamanını boşa harcıyor gözüyle bakıp, üyeliklerini bir araba parasına sattığında afferin lan sana diyen ebeveynler gibi :)

    YanıtlaSil

Yorum yazarken güzel Türkçe'mizi güzel kullanalım!