Anasayfa » , » TEB E-Mevduat Hesabı ile daha çok kazanın

TEB E-Mevduat Hesabı ile daha çok kazanın

 

Teknolojinin gelişmesi ve teknoloji kullanımının yaygınlaşması sayesinde artık tüm bankacılık işlemlerini banka şubesine gitmek zorunda kalmadan halledebiliyoruz. Mobil bankacılık ya da internet bankacılığını kullanarak her türlü para transferi, ödeme işlemleri  yapabiliyor, yatırımlarımızı yönetebiliyoruz. Kolaylıkla kredi başvurusu yapabiliyoruz. Eğer internet şubesi müşterisiysek hesap açma işlemini bile bankaya gitmeden yapabiliyoruz. Bankalar şubelerdeki işlemleri hafifletebilmek ve müşterilerine kolaylıklar sağlayabilmek için internet bankacılığı vasıtasıyla açtırılan vadeli e-mevduat hesaplarına normal vadeli hesaplara göre daha fazla faiz vermekte. Böylece işlemimizi kolaylıkla yaptığımız gibi bir de ekstra faiz imkanı ile daha fazla getiri sağlamış oluyoruz.

TEB İnternet Bankacılığından açtırılan TEB E-mevduat Hesabı için %9.25’e varan faiz oranları sunmakta.  Bu fırsattan yararlanmak için TEB İnternet şubesi hesaplar menüsünden Yeni Hesap Açma adımından “Vadeli” seçeneğini seçerek vadeli e-mevduat hesabı açılabilmekte. Yatırımlarınızı en iyi şekilde değerlendirmek ve risk almadan paranıza değer katmak için TEB İnternet Şubesine uğrayın.

1 yorum:

  1. Evet. kesinlikle vadeli mevduatınız var ise mobil yada internet bankacılığı kullanarak açın ve vade sonu internet bankacılığından temdit edin. Eğer şubelerden bu işlemi yaparsanız hem faiz oranınız düşecek hemde daha az faiz geliri elde ediceksiniz. Sadece teb olarak değil bütün bankalarda aynı bu sistem ve her bankada yeni vadeli hesaba her zaman en fazla oranı verir daha sonra ki ay siz internetten temdit etmesseniz yarı yarıya düşürüyorlar.

    YanıtlaSil

Yorum yazarken güzel Türkçe'mizi güzel kullanalım!