Anasayfa » » İzledim : Mezarına Tüküreceğim - 2

İzledim : Mezarına Tüküreceğim - 2

Ramazan ayında pPazar günleri oruçlu olduğum için öyle çok fazla etkinlik yapamıyorum. Adana'da biraz dolaştıktan sonra sinemaya gidip bir film izledim. Belkide oruçlu olduğumuz şu günlerde vakit geçirecek en güzel etkinlik olsa gerek. Adana Optimium Avşar Sinemalarına gidip vizyondaki filmleri inceledim. Güzel filmler vardı ancak tek başıma izleyebileceğim bir film aradım. Mezarına Tüküreceğim - 2 isimli filmi gördüm. Filmin ilkini izlemiştim. Konu olarak neredeyse aynı ama sahneler ve oyuncular değişik olduğu için bu filmi tercih ettim.

Film genel itibari ile öyle ahım-şahım bir film değil ama gerilim sevenler için tercih edilebilir.

Filmin kısaca özeti şöyle ;

NewYork'ta garsonluk yapan ve mankenlik hayalleri kuran Katie isimli esas kızımız, ücretsiz mankenlik fotoğraflarınız çekilir şeklinde bir ilan görünce balıklama atlar ve fotoğraf çektirmek için verilen adrese gider. Fotoğraf çekenler iki kardeş ve bir arkadaş kızı çok beğenirler. Esasında ruh hastası kişilikler olduğu için saplantılı bir şekilde kızın hayatını zindan ederler.

Kıza defalarca tecavüz ederler, çeşitli işkenceler yaparlar ve başkalarına pazarlarlar. Haliyle depresyona giren esas kızımız ölmesi için gömülen yerden bir şekilde kurtulur ve İncil'de gördüğü bir intikam ayetinden cesaretle intikam almaya karar verir.

Aslen köylü olan ve elinden bir takım işler gelen kızımız kurduğu düzeneklerle kendisine dünyayı zindan edenlere hayatı zehir eder. Hepsini tek tek tuzağına çekip intikamını alır.

Bol cinsel içerikli ve şiddet içeren sahneleri mevcuttur.

Gittiğin sinema salonunda bir adamın yanında 6-10 yaş arası 4-5 çocukla bu filmi izlemeye gelmiş olmasını yadırgadım. Hatta o adama yanlış yaptığını, bu filmin çocuklara göre olmadığını söyledim. Üstelik filmde +18 yaş ibaresi bulunmasına rağmen nasıl salona alınmışlardı şaşırdım. Çıkışta görevliye durumu anlattım ve nazik bir şekilde ihmallerinin olduğunu söylediler. Uyarı için teşekkür ettiler.

Film sırasında bir çok kadın izleyicinin yarıda bırakıp çıktığını gördüm.

Film genel anlamda başarılı, şiddet içerikli filmleri seviyorsanız izlemenizi tavsiye ederim.
Mezarına Tüküreceğim -2 filmi afişi ;

Mezarına Tüküreceğim - 2 filmi vizyona girmeden önce dvdsi çıkmış ve internete düşmüş ilginç bir filmdir.
Ben sinema perdesinde izlemeyi tercih ettim ancak sinemaya gitmeden de izleyebilirsiniz. Film çoktan youtube'a yüklenmiş bil... Aşağıdaki video oynatıcıdan izleyebilirsiniz.




10 yorum:

  1. Bu filmi izleyeceğim ama tek başıma cesaret edemem sanırım. Tavsiyeniz için teşekkürler.. Film tavsiyeleri kategorinizi takip ediyorum.

    YanıtlaSil
  2. Allah Kabul Etsin öncelikle orucunu, bende izleyeceğim tavsiyeni bakalım nasıl bir filmmiş

    YanıtlaSil
  3. Bak beni de cezbetti şimdi. Planlı intikam senaryolarını severim. Cüneyt arkın gibi sadece sinirlenmiş olmanın verdiği güçle değil, stratejinin gücüyle hareket edilmesi beni etkiler:) Öyle dediğime bakmayın ha Cüneyt Arkın filmlerinin yeri ayrıdır bende. Küçükken idolümdü. Onu izler evdeki minderlere kafa atardım. Duvarlara uçan tekme atardım:D

    Ama ben bu filmi iftardan sonra izleyeceğim. Sakata gelmeyelim :D

    YanıtlaSil
  4. Vural hocam tam emin değilim ama youtube üzerinden bile olsa film paylaşmak adsense hesabının kapanmasına neden olabilir. Ben hesabı aldığım gün bu tarz tüm film embedlerini kaldırmıştım sitemden.

    YanıtlaSil
  5. Dün akşam izledim. Kıza yapılanlar psikolojimi bozdu :) Helede kurtulduğu deliğe kendi ayaklarıyla geri dönmesi yok muydu :D

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Hocam Mezarına Tüküreceğim-1 filminide izlemeni tavsiye ederim. Eğer izlediklerinin birer film sahnesi olduğunu aklından çıkararak izlersen dediğiniz gibi psikoloji bozulabiliyor. İlk filmde bununla bireber aynı konseptte ancak biraz kurgu değişikliği var. Bahsettiğiniz tıpış tıpış geri dönme sahnesi gerçekten etkiliydi.

      İnşallah ilerleyen zamanlarda daha kaliteli film tavsiyelerinde bulunurum.

      Sil
  6. Malum ramazan ayındayız, evet filmler ramazanda vakit geçirmek için gerçekten harika fakat böyle +18 filmler oruca zeval getiriyormuş. Bu nedenle elimden geldiğince şirinler gibi filmleri izliyorum ramazanda tavsiye ederim :D

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. :) Burak Hocam, bende ramazan ayında daha ferahlatan, daha cicim filmler tavsiye etmeyi isterim.

      Sil

Yorum yazarken güzel Türkçe'mizi güzel kullanalım!