Anasayfa » , » YouTube Twitch'i 1 milyar dolara alıyor!

YouTube Twitch'i 1 milyar dolara alıyor!

Google'ın bünyesindeki YouTube'un Twitch servisi için 1 milyar doları gözden çıkardığı iddia edildi.

Yeni bir rapora göre YouTube, oyun akışı sitesi Twitch'i 1 milyar dolara satın aldı. "Konuyla ilgili kaynakların" Variety'ye yaptığı açıklamaya göre anlaşma, çok yakında duyurulacak. Ancak Wall Street Journal'a göre görüşmeler devam ediyor ve son fiyat henüz belirlenmiş değil.
Anlaşmanın hangi aşamada olduğu bir yana, Variety'nin raporuna göre YouTube, şu sırada anti-tekel endişelerine karşın ABD regülatörlerinin karşısına çıkmaya hazırlanıyor.
Google'ın kontrolündeki YouTube'un Twitch'i satın alması, sitenin kendi canlı akış hizmeti YouTube Live'ın kullanıcı sayısında büyük bir artış anlamına gelebilir. Bunun yanında satın alma, Google+ Hangouts gibi hizmetleri de daha popüler hale getirmekte kullanılabilir. Twitch'in canlı akış özellikleri şu an EA'nın Origin hizmeti, uPlay, Xbox One ve PS4 gibi yeni nesil konsollar ve fazlasıyla entegre olarak sunuluyor. 2011'de yayına başlayan Twitch, bugün bir milyon yayıncıya ve ayda 13 milyar dakika video izleyen 45 milyon eşsiz ziyaretçiye sahip.


0 yorum:

Yorum Gönder

Yorum yazarken güzel Türkçe'mizi güzel kullanalım!