Anasayfa » , » Bumerang Deneyim Günleri Adana Ayağı Gerçekleşti

Bumerang Deneyim Günleri Adana Ayağı Gerçekleşti

Bumerang Deneyim Günleri adı altında şehir şehir dolaşan Bumerang Ekibi 28.05.2014 Çarşamba günü Adana'da Maki isimli mekanda bir buluşma organize etti ve biz Blog Yazarlarını da davet ettiler. Buluşmamız şerefine Maki yöneticileri özel kokteyllerinden bize ikram ettiler ve fikirlerimizi sordular. Kokteyllerin hepsi birbirinden harikaydı. Arada getirdikleri atıştırmalıkları da es geçmeden mükemmel bir lezzete sahip olduğunu belirtelim.

Bumerang Ekibi Ahmet Erten ve Hilal Meriç'i yakından tanıma fırsatımız oldu. Bumerang ile ilgili aklımıza takılan soruları sorduk, Bumerang üyeliklerimizi nasıl yükselteceğimiz hakkında bilgiler aldık. Bumerang'ın daha fazla geliştirilebilmesi adına neler yapılabilirleri konuştuk.



Buluşmaya Doğru!

Mesaim saat 18:00'da bitti ve buluşmaya doğru yola çıktım. Maki isimli mekanı daha önce ne gördüm ne de duydum. Google Haritalar sayesinde yerini tespit ettikten sonra Maki'ye doğru ilerledim. Navigasyon Turgut Özal Bulvarı'ndan Uğur Mumcu Bulvarına doğru döndüğünüz yol üzerinde gösteriyordu. Uğur Mumcu Bulvarı dendiğine bakmayın bildiğiniz sokak... Sokakta ilerlerlerken iç taraflara doğru yürüdükçe gittiğimiz yerinde salaş bir mekan olduğu önyargısına kapılmaya başladım. Ancak hiç de öyle değilmiş .Ara sokakta olmasına rağmen gayet şık ve profesyonel bir mekanmış. Güzel bir bahçe dizaynı, güler yüzlü ekibi ile müdavimleri arasına girmemeniz mümkün değil.

Maki'ye ulaştığımda Bumerang Ekibi ve bir kaç Blgo Yazarı arkadaşımız hazır bulunuyordu. Daha sonra teker teker diğer Blog Yazarları gelmeye başladı. Yaklaşık olarak 15-20 Blog Yazarı bir aradaydık. Genel itibari ile Kadın Blog Yazarları ağırlıktaydı. Benim blogumun iştigal konusu Webtasarım ve Teknoloji olduğu için bu konuyla ilgili Blog Yazarı çok azdı. Bilişim Bilgi blogunun Yazarı Kadir Bey ile tanışıp blog üzerine,tasarım üzerine, yazılım üzerine hoş sohbetler yaptık. Telefon numaralarımızı alıp daha sonra görüşmek üzere sözleştik. Buluşan Blog Yazarları arasında Webtasarım ile ilgili olduğum için bir çok soruya muhatap oldum. Kendisine logo yapmamı isteyen arkadaşlar oldu, blogunun tasarımı ile ilgili sorular yöneltenler oldu ve hepsini memnuniyetle cevapladım.


Güzel kokteyller eşliğinde Maki adlı mekanda akşam 19:00'dan yaklaşık 23:00'e kadar güzel bir akşam geçirdik.


Bir çok Blog Yazarı ile tanıştım. Yeni fikirler edindim. Buluşma sırasında Blogumun ismini sorduklarında SRGZ Blog dediğimde ''aaa o sizin blogunuz mu?'' , ''aa o siz misiniz'' gibi hayret sözcüklerine mashar olmak tarifi mümkün olmayan bir duygu...


Adana'lı Blog Yazarlarının bugüne kadar hep ihmal edildiğini düşünmüşümdür. Bumerang bu eksikliği gidererek Adana'lı Blog Yazarlarının gönlünü kazandı diyebiliriz.


Daha önce Adana'lı Blogger'lar isimli bir blog oluşturmuştum. Bumerang Deneyim Günlerinde tanıştığım Blog Yazarlarının bloglarını bu bloga ekleyeceğim. Hatta belki ilerleyen zamanlarda vakit bulursam her Adanalı'blog Yazarının blogu hakkında birer tanıtım makalesi de hazırlarım.


Bumerang'a teşekkür!

Bumerang'a ve Bumerang ekibi Ahmet Erten ile Hilal Meriç'e böyle bir organizasyon gerçekleştirdikleri için çok teşekkür ederim.
Gerçekten güzel bir akşamı hep birlikte geçirdik. Güzel dostluklar kurduk. Yeni arkadaşlarla tanıştık. Bu etkinliklerin Adana'da çoğalmasını temenni ediyor ve katılan tüm Blog Yazarı arkadaşlarıma da ayrıca teşekkür ediyorum.

Bumerang Deneyim Günleri Etklinliğine Katılan Blog Yazarları!

Bumerang Deneyim Günleri Etkinliğine katılan Blog Yazarı arkadaşlarımızı ve bloglarını da zikretmeden yazımızı sonlandırmayalım.
Bilişim Bilgi - Haber Büyük(Bağımsız İnternet Gazetesi) - B...k Böcekleri - Funda Ceyhan - Bakım Günlüğü - Seçilizim - Cingifilli - Aslı'nın Dünyası - Büyük Adana - Pembe Dünyam - Siyaset Adana ve ismini daha ekleyeceğim diğer Blog Yazarları...

Blog Buluşması'ndan Resimler!

Bumerang Deneyim Günleri Etkinliğinde bol bol fotoğraf çekimi yapıldı. Bende nacizane bir kaç kare resim çektim.












Bumerang Deneyim Günleri Adana ve Sosyal Medya!

Bumerang Deneyim Günlerinin Adana'da gerçekleştirdiği buluşma sosyal medyada da tarafımızca paylaşılmıştır. Facebook, Twitter,İnstagfam,Foursquare,Google+ gibi ağlarda #bumerangdeneyimgunleri - #bumeranAdanada #Bumerang #AdanaBloggers gibi hashtagler ile etiketlenmiştir.


15 yorum:

  1. Eline Sağlık arkadaşım. Güzel cümleler ile tercüman olmuşsun hislerimize.

    YanıtlaSil
  2. Gerçekten çok güzel bi etkinlikti .Size instagram üzerinden bir yorum yazdım :)

    YanıtlaSil
  3. Evet çok güzeldi gerçekten..Ben İskenderun'dan geldiğim için fazla duramadım ve herkesle tanışamadım..Bu nedenle çok içimde kaldı :) Yine de katılan arkadaşları Bilmiş Anne paylaştı benimle..Çok iyi oldu..Umarım bir araya gelme imkanı doğar yeniden..

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. en kısa zamanda herkesin katılabileceği bir etkinlikte bir araya gelelim derim :)

      Sil
  4. Sizleri tanıdığıma ben de çok memnun oldum ;)

    YanıtlaSil
  5. Elinize sağlık, Vural Hocam.

    YanıtlaSil
  6. Harika bir etkinlikti. Sizleri tanımaktan çok büyük mutluluk duydum. Bu güzel paylaşım için ise ayrıca teşekkür ederim.

    YanıtlaSil
  7. selam
    hürriyet bumerang adana toplantısı hakkında yaptığım post
    http://cocugumlaeglenirken.blogspot.co.uk/2014/06/adana-da-hurriyet-bumerang-blogger.html

    YanıtlaSil
  8. o arada adana bloggerler pakmaya toplantısını yazdım bakmak istersen
    http://cocugumlaeglenirken.blogspot.co.uk/2014/06/pakmaya-adana-blogger-bulusmas-ve-altn_5.html

    YanıtlaSil
  9. Bumerang gibi blogculara destek çıkanlar yarışmalar düzenleyenlerin sayısı artması gerekir. Bende bumerang katılmayı düşünüyorum bakalım saol paylaşım için.

    YanıtlaSil

Yorum yazarken güzel Türkçe'mizi güzel kullanalım!