Anasayfa » » Mobil bankacılık ile en yakın şube cebinizde

Mobil bankacılık ile en yakın şube cebinizde

Çok uzun bir zaman olmadı. Bundan birkç yıl öncesine kadar internet bankacılığı hayatımızı ne kadar da kolaylaştırıyor diye düşünüyorduk. Oysa şimdi akıllı telefonların yaygınlaşması ve gsm teknolojisindeki gelişmelerle birlikte mobil bankacılık hayatımıza girmiş durumda. İnternet bankacılığı sayesinde şubeye gideyim de işlerimi halledeyim; mobil bankacılık sayesinde de eve gideyim, işe gideyim de internetin başına geçeyim derdi ortadan kalkmış durumda. 

Bankanız aklınıza geldiği an elinizin altında, parmaklarınızın ucunda.
Mobil bankacılık uygulamaları da tıpkı internet bankacılığı gibi pek çok bankacılık işlemi yapmanıza olanak tanıyor. Para gönderebiliyor, hesaplarınızı ve yatırımlarınızı yönetebiliyor, kredi kartı ve diğer faturalarınızı ödeyebiliyorsunuz. Bankadan bankaya değişmekle birlikte ajanda sayesinde ödemelerinizi takip edebiliyorsunuz. Güncel döviz kurlarını öğrenip döviz alış satışı yapabiliyorsunuz.

Bankalar müşterilerinin mobil bankacılık uygulamalarını daha çok kullanmaları için bazı teşvikler yapmakta. EFT ücreti almamak, kampanya kodları vererek bazı alışveriş sitelerinde indirimli alışveriş fırsat sunmak bunlardan sadece birkaçı.

Bankalar güvenlik konusunda da oldukça titiz davranmakta. En gelişmiş güvenlik önlemlerini kullanarak müşterilerinin güvenli bir şekilde bankacılık hizmeti almasını sağlamaktalar. Mobil bankacılık hizmetlerinden faydalanmak için bankanızın uygulamasını yüklemeniz ve şifre işlemlerinizi gerçekleştirmeniz yeterli olmakta.

0 yorum:

Yorum Gönder

Yorum yazarken güzel Türkçe'mizi güzel kullanalım!