Anasayfa » » Webrazzi İninal Kartım Geldi.

Webrazzi İninal Kartım Geldi.

Webrazzi'nin geçtiğimiz günlerde duyurduğu Webrazzi Kart'a başvuru yapmıştım ve kartım bugün geldi. Bir çok kişi bu kart hamlesinin olağanüstü bir hamle olduğunu değerlendirse de ben pek büyük bir girişim olarak görmüyorum. Çünkü İninal Kart altyapısını kullanarak mevcut kartların üzerine webrazzi tasarımının giydirilmesinden başka bir şey değildir. Belki önümüzdeki günlerde webrazzi okurlarına özel kart üzerinden indirimler yada özel kampanyalar sağlanabilir.Bekleyip göreceğiz.

Peki Webrazzi Kart/İninal Kart Nedir?
Bir Kredi Kartı olarak düşünebilirsiniz ancak kredi kartı gibi limitli değildir. Kartın içerisine yüklediğiniz miktar kadar kullanım yapabilirsiniz.Bu güvenli bir yoldur. Diyelim ki Karta 100 lira para yüklediniz. Bu parayı dilerseniz internetten yapacağınız alış-verişlerde dilerseniz de çeşitli mağazalardan yapacağınız alış-verişlerde kullanabilirsiniz. Her ay bu kartı kullandığınız için hesabınızdan 1 TL işlem ücreti kesilir. Bu işlem o ay içerisinde kaç defa işlem yaptığınızla alakalı değildir. 1 kere de işlem yapsanız ücreti 1 TL'dir , 100 kere de işlem yapsanız ücreti 1 TL'dir. Kartı kullanmadığınız aylar için 1 TL işlem ücretini ödemezsiniz. Belki de bizim gibi blog yazarlarının en çok kullandığı internet şubesinden para transferi işlemleri için ideal kart budur.



Aslında bu kartı İninal kartı ile de yapabilirsiniz. Buna benzer bir kartı Paypal Nakit Kart olarak Paypal'da duyurmuştu sanırım onun aylık işlem ücreti 5 TL idi.

Webrazzi Kartına sizde sahip olmak istiyorsanız buradan detaylı bilgiye ulaşabilir ve kart başvurusunda bulunabilirsiniz.

Kart bir hafta içerisinde elinize ulaşıyor ve kargo ücreti ödemiyorsunuz.

Vural Egemen Sarıgöz

3 yorum:

  1. Merhaba Vural
    Bu kartın , bankaların sanal kartından daha avantajları nedir ki? Bildiğim kadarı ile katılım bankalarınında sanal kart avantajları var.
    Ben sanal kartım ile , internetten alış veriş yapıyorum.Bu varken neden birde ininal kart alayım diye görüş alış verişinde bulunmak istedim.

    YanıtlaSil
  2. Merhabalar,
    Sanal Karttan farkı sanal olmamasıdır. Cüzzi bir işlem ücreti vardır. Üstelik kullandığınız aylarda bu ücreti ödersiniz. Sanal Kartlar bazen 3D secure gibi güvenlik aşamalarında problem çıkarabiliyor. Sanal Karta verilen 3 haneli güvenlik numarası hatalı olabiliyor. Belki de cazip gelen tarafı blog yazarlığı ve web ile ilgilenen kişilerin haberdar olup temin edebilmesidir.

    YanıtlaSil
  3. Benimkide geldi ofis'de bulamayınca saolsun arkadaşlar beni aradılar postanız var diye bende koşarak aldım :)H.olsun

    YanıtlaSil

Yorum yazarken güzel Türkçe'mizi güzel kullanalım!