Anasayfa » , » Her Blog Yazarına Lazım Olacak Program; Wunderlist

Her Blog Yazarına Lazım Olacak Program; Wunderlist

Wunderlist programını ilk keşfettiğimde blog yazarlığına yeni adım attığım yıllardı. 2005 yılından beri bu programı kullanırım. Tabi o zamandan bu zamana oldukça gelişti. Sanırım ilk ismi de wunderlist değildi. Alternatiflerine göre oldukça kullanışlı ve bir o kadar da basittir. Kolay bir kullanıma sahip olan Wunderlist programı hatırlatma özelliği ile diğerlerinden ayrılıyor. Hem mobil hemde pc versiyonlarının olması blog yazarları için bulunmaz bir özelliktir. Ücretli ve ücretsiz olarak versiyonları vardır ancak ücretsiz sürümü de işinizi fazlasıyla görecektir.



Yukarıdaki resimde görüldüğü üzere arayüzü böyledir. Sol tarafta istediğiniz kadar kategoriler oluşturabiliyorsunuz.  Vakti zamanı gelince tamamlanan görevlere yanında bulunan tik işareti ile tamamlandı işareti koyarak üstünü çizebiliyorsunuz.

Mail Desteği;
İlgili kategoriye mail adresinizi girdiğiniz de mail adresinize bir hatırlatma maili gönderilir.

Hatırlatıcı Özelliği;
Oluşturduğunuz göreve bir alarm ekleyerek hatırlatmasını sağlayabilirsiniz.

Blog Yazarlarına ne gibi faydalı olabilir?
Her blog yazarı bu programı bilgisayarında ve telefonunda kullanarak blogu ile ilgili aklına gelenleri not alabilir ve daha sonra müsait olduğunuz bir zamanda hatırlatmasını ayarlayabilirsiniz.

Hem özel, hem blog hemde iş yerinizde rahatlıkla kullanabilirsiniz.

Senkronize bir şekilde çalışma sistemi ile bir den fazla bilgisayara, birden fazla cihaza yükleyerek kullanabilirsiniz. Cep telefonunuzdan aldığınız notları bilgisayarınız da görürsünüz. İş yerindeki bilgisayarınız da aldığınız notları evdeki bilgisayarınız da , tabletinizde de görebilirsiniz.

İzlemek istediğiniz filmlerin bir listesini tutabilirsiniz.

Randevularınızı not alarak hatırlatmasını sağlayabilirsiniz.

Facebook ile bağlantı kurabilen program sayesinde diğer blog yazarları ile , arkadaşlarınız ile listelerinizi paylaşabilirsiniz.

Türkçe dil desteği olması ise büyük bir avantajdır.

Değişik renk ve tasarımda ki arka planlardan birisini zevkinize göre seçebilirsiniz.

Programı buraya tıklayarak indirebilirsiniz.
Programın resmi sitesi ise buradadır.

Programdan bazı görüntüler aşağıdadır.






İyi günlerde kullanmanızı dilerim.
İyi Bloglamalar,
Vural Egemen Sarıgöz

1 yorum:

  1. Tam da ihtiyacım olan şey bunca senedir nasıl görmemişim hayret telefondaki not defterini ve görevleri kullanıyorum ama tam işimi görmüyor

    YanıtlaSil

Yorum yazarken güzel Türkçe'mizi güzel kullanalım!