Anasayfa » » Nihayet Ülkü Evleri Açıldı!

Nihayet Ülkü Evleri Açıldı!

Malumunuzdur ki Ülkü Ocakları bünyesinde uzun zamandır hayalini kurduğumuz bir proje hayata geçti. Hep içimizden serzenişlerle Ülkücü Gençlerin kalabileceği ilim , irfan yuvası olacak evlerin hayalini kurardık. Neredeyse her ülkücü aklının bir köşesinden böyle bir proje için fikir üretmiş ve barındırmıştır. nihayet o güzel gün geldi ve Ülkü Ocaklarının bünyesinde ''Ülkü Evleri'' açıldı.

Günümüzde Üniversiteli gençlerimizin barınabilmek için ya yurt imkanları yada cemaat evlerini kullanması gerekiyordu. Bizzat biliyorum ki bir çok ülküdaşım istemeye istemeye yurtlar da istemeye istemeye cemaat evlerinde kalmıştır. Belki de bizleri buna şartlar ve maddi imkansızlıklarımız itmiştir. Sonunda arkamızdan gelen genç ülküdaşlarımız bu makus talihini değiştirecek bir projeye imza atıldı.


Peki ''Ülkü Evleri'' nasıl bir sistem olacak?

Her ilde bulunan Ülkü ocaklarına üniversiteli öğrencilerin müracaatları sonucunda açılacak ülkü evlerinde sosyal ve maddi imkanları karşılanarak öğrenim hayatlarını en etkin bir şekilde sürdürebilecekler.. Bu konu ile ilgili Ülkü Ocakları Genel Merkezinin Resmi İnternet sitesinde yer alan detaylı bilgiyi inceleyebilirsiniz.

Detaylı bilgiye ulaşmak için aşağıdaki bağlantıya dokununuz.
http://www.ulkuocaklari.org.tr/ulku-evler-projesi-hayat-geciyor.html

0 yorum:

Yorum Gönder

Yorum yazarken güzel Türkçe'mizi güzel kullanalım!