Anasayfa » » Serdar Tuncer ile Evlenme Teklifi

Serdar Tuncer ile Evlenme Teklifi


Geçtiğimiz hafta sonunda Diyanet İşleri Başkanlığı'nın organizasyonu ile Adana'da dini kitaplar/yayınlar fuarı açıldı. Fuarın K:utlu Doğum Haftasında açılması ile birlikte çeşitli etkinliklere de sahne oldu. Hafta boyunca tiyatro , konser , naat , şiir , ilahiler , ezgiler , sakal-ı şerif ziyareti , hat sanatı sergisi gibi etkinlikler vardı.


Bizde hafta sonu olmasını fırsat bilerek , başta sakal-ı şerif'i görmek için vardık fuara..



Fuarda sofilerimizden Serdar Tuncer'i sunucu olarak görmek bize ayrı bir gurur verdi.



İlk işimiz sakal-ı şerif'i ziyaret ettikten sonra Semerkan Yayınlarının standına gitmek oldu.



Oradaki sofi ağabeylerimiz ile selamlaşıp , dualaştıktan sonra en yakın arkadaşımın hayırlı işine bir plan yaparak vakıf olmaya çalıştık.



Serdar Tuncer ile kuliste görüştük , arkadaşımın evlenme teklif edeceğini , bu konuda bize yardımcı olmasını istedik.






Sağolsun bizi kırmadı ve Arkadaşım Serdar Tuncer'in ettiği dualar eşliğinde küçük bir kalabalık önünde sevdiğine evlenme teklif etti. Evlenme teklifinin kabul edilmesinin ardından tekrar dualar yapıldı , kitaplar imzalandı. Serdar Tuncer Ağabeyimizin çiftimize evlilikleri boyunca faydalı olacak bir kaç nasihatte de bulunmayı ihmal etmedi.

Bir video çekmeye çalıştık ama bazen teknolojik kazalar olabiliyor. Videoyu kaydetmeden kapattık. Orada başka video çekenler vardı ama onlardan istemek hiç aklımıza gelmedi.

Heyecanımızdan olsa gerek zehir gibi çalışan beyinlerimiz çalışmaz oldu :)

Eğer bu yazıyı okuyupta bizimle orada videoyu çeken ablalarımız , abilerimiz var ise insaniyet namına videoyu bize ulaştırsın.

Biz şimdilik resimlerle yetiniyoruz.

Serdar Tuncer sofimizi , bizi kırmayıp güzel bir anı yaşamamamızı ve bunu güzel hatıra olarak hafızalarımıza kazıdığı için teşekkür ederiz.

Gavs Hazretleri'nin de dediği gibi...

''Serdar , Serdar'dır''

Arkadaşım Necip Fazıl ve Büşra'nın dün akşam kız isteme merasimi gerçekleştirildi ve kazasız belasız atlatıldı. İnşallah yarın öğle namazı ile ikindi namazı arasında Nişanlarını yapacağız.

Yerleri ve gökleri yaratan Rabbim kardeşlerimizi bir ömür mutlu eylesin. Birbirlerinin dünyalarını da ahiretlerini emin etmeyi nasip etsin. Amin...

Selam ve dua ile..

1 yorum:

Yorum yazarken güzel Türkçe'mizi güzel kullanalım!