Anasayfa » » Novacep.Net ; Sezer Süleyman Şahin Röportajı

Novacep.Net ; Sezer Süleyman Şahin Röportajı


Novacep.net sahibi ve blog yazarı Sezer Süleyman Şahin ile bir röportaj gerçekleştirdik . Buradan ilk önce kendisine sorularıma samimiyetle cevap verdiği için teşekkür ederim. 

SRGZ Blog ; Merhabalar, Öncelikle sizinle röportaj yapma imkanı tanıdığınız için teşekkür ederim. İlk önce bize kendinizi kısaca tanıtarak başlayalım isterseniz? Nerelisiniz , kaç yaşındasınız , mesleğiniz nedir? İnanın bunları çok merak ediyoruz :)

NovaCep.net/Sezer Süleyman Şahin ; Merhabalar , Asıl benimle röportaj yaptığınız için ben teşekkür ederim.Trabzon'luyum 24 yaşımdayım. Mesleğim henüz yok öğreniciyim.

SRGZ Blog ; Bir Blogunuz var, bloğunuzdan bahseder misiniz? Başka bloglarınız var mıdır?

NovaCep.net/Sezer Süleyman Şahin ; Evet kendi yazdığım teknoloji makalelerini yayınladığım Novacep.net adlı bir blogum var. Bundan başka 2 tane daha sitem var.

SRGZ Blog ; Diğer bloglarınızın / sitelerinizin adresini öğrenebilir miyiz? Belki diğerlerini de ziyaret etmek isteyen okurlarımız olabilir.

NovaCep.net/Sezer Süleyman Şahin ; Tarih sitem: tarihenotdus.com ve cep telefonları için ücretsiz temalar paylaştığım bloğum var. novamobi.net

SRGZ Blog ; Acaba Novacep.net'i açmaya nasıl karar verdiniz kaç yıldır Nova cep Yayında ?

NovaCep.net/Sezer Süleyman Şahin ; Novacep.net 3 yıldır yayında, önceleri bende mobil forumlarda vakit geçiriyordum daha sonra aklıma bir blog açma fikri geldi ve novacep.net yayın hayatına böylelikle başlamış oldu.

SRGZ Blog ; Nova cep ne kadar hit alıyor ? Siteden aylık ortalama ne kadar kazanıyorsunuz ?

NovaCep.net/Sezer Süleyman Şahin ; Beni tatmin edecek kadar ziyaretçi sayısı ve geliri var.

SRGZ Blog ; Hobileriniz Ve Fobileriniz Nelerdir ?

NovaCep.net/Sezer Süleyman Şahin ; Hobilerim cep telefonlarını kurcalamak, kitap okumak, gezmek, Fobilerim: Akrepten korkarım.

SRGZ Blog ; Bloğunuz da genellikle hangi konular üzerine makaleler yazıyorsunuz.?

NovaCep.net/Sezer Süleyman Şahin ; Genel olarak cep telefonları ile ilgili teknik bilgiler içeren makalelere yer veririm.Cep telefonları için kullanım bilgileri, format atmak gibi..

SRGZ Blog ; Hangi Takımlısınız ?

NovaCep.net/Sezer Süleyman Şahin ; Trabzonspor...

SRGZ Blog ; Türkiye'de ki blog yazarlığı hakkında ne düşünüyorsunuz?

NovaCep.net/Sezer Süleyman Şahin ; Blog yazmak günümüzde giderek arttı.Artık insanlar deneyimlerini veya kişisel görüşlerini daha çok insana duyurabilmek için blog tutuyorlar.Bence iyi bir yöntem daha profesyonel bloglar olmalı...

SRGZ Blog ; Webtasarım hususunda kendinizi ne derecede değerlendirirsiniz. Örneğin , bloğunuzun sistemi nedir , tasarımı size mi ait , kodlarla aranız nasıldır , grafik tasarım hususunda ne kadar maharetlisiniz?

NovaCep.net/Sezer Süleyman Şahin ; Webtasarım konusunda peki iyi olduğum söylenemez Bende sitemin işlerini ücretli yaptırırım. Blogumun sistemi Wordpress, temasını ücretli olarak satın almıştım, basit link oluşturma resme link verme gibi kod bilgim vardır ancak istikrarlı ve iyi bir blog yazarıyımdır.

SRGZ Blog ; Vakit ayırdığınız için teşekkür ederim. Son olarak okurlarınıza ve okurlarımıza söylemek istedikleriniz nelerdir?

NovaCep.net/Sezer Süleyman Şahin ; Bende teşekkür ederim.Okurlarıma ve okurlarınıza buradan yeni yılda tüm sevdikleriyle mutlu anlar yaşamalarını dilerim.

Vural Egemen Sarıgöz
30.12.2012

2 yorum:

  1. Çok sıradan bir röportaj olmuş , sorular güzel cevaplar kısa..

    YanıtlaSil
  2. Hoş bir röportaj olmuş elinize sağlık

    YanıtlaSil

Yorum yazarken güzel Türkçe'mizi güzel kullanalım!