Anasayfa » » Bloğunuza Bumerang Dopingi

Bloğunuza Bumerang Dopingi

Sanıyordum ki bütün blog yazarları Hürriyet'in servisi olan Bumerang'ı kullanıyor. Son zamanlarda bloğum da bulunan bumerang üyesi grafiğini soran kişi sayısı oldukça artınca , blog yazarlarını ilgilendiren bu bumerang hakkında bir makale yazmak vacip oldu.

Bumerang , Hürriyet'in site sahiplerine ücretsiz olarak sunduğu en çok da blogucuların rağbet ettiği bir sistemdir.

Bumerang üyesi olmanın tek koşulu size sunulan şablonlardan bir tanesini beğenip sitenize eklemektir.

Bumerang içerisinde bulunan yazarkafe bölümüne bloğunuzdaki yazıları ekleyerek , makalelerinizin daha fazla kişi tarafından okunmasını sağlayabilirsiniz. 

Hürriyet.com.tr adresinde dönüşümlü olarak sizin sitenizin reklamı da yayınlanmaktadır ve bu sayede sitenizden daha çok kişiyi haberdar ederek , bloğunuzun trafiğini ve hitini arttırabilirsiniz.

Hürlist ismi verilen bir listede bloğunuz yer alır ve bu sayede google amcanın gözünde bir listede var olmanın avantajını yakalarsınız.

Bumerang'ın size anlaştığı firmalardan topladığı bir makaleyi yayınlamanız hakkında teklifleri olacaktır. Bu tekliflerin belirli bir fiyatı var elbette , cüzzi de olsa bir para kazanacaksınız. Teklifleri bloğunuzda yayınlamanız dahilinde her teklif için belirlenen fiyat kazanç olarak hanenize yazılır. Bu güne kadar benim teklif başına aldığım fiyat teklifi 2 ile 5 lira arasında değişmiştir. 

Bu güne kadar toplamda 55 lira para kazanmışım.

Aşağıdaki resimde kazancımı ve teklif fiyatlarını görebilirsiniz.
Resmin büyük halini görmek için resmin üzerine tıklayınız.
Her blog yazarının mutlaka dahil olması gereken bir sistemdir diye düşünüyorum.

Daha detaylı bilgi için Bumerang.Hurriyet.com.tr adresini ziyaret edebilirsiniz.




0 yorum:

Yorum Gönder

Yorum yazarken güzel Türkçe'mizi güzel kullanalım!