Anasayfa » » Yandex Disk Nedir?

Yandex Disk Nedir?

İnternet'e bağlanabilen tüm cihazlarda dosyalarınıza ulaşabileceğiniz ve onları saklayabileceğiniz ücretsiz bir Yandex servisidir.Bulut dediğimiz bir sistem ile 10 gb lık bir disk alanını kullanıcılarına ücretsiz bir şekilde sunuyor.10 gb kapasiteli Yandex Disk'e yükledikleri belgelere, fotoğraflara, filmlere veya müzik parçalarına İnternet erişimi olan herhangi bir cihazdan, diledikleri her an ulaşabiliyor; dosyalarını, e-posta veya tüm popüler sosyal ağlar üzerinden çevreleriyle paylaşabiliyor.


10 gb'lık kapasitenin dışında yandex mail'e iliştirilmiş olan yandex disk ile kullanıcılar e-postalarında ki ekleri de saklayabilecekleri ekstradan özel bir alan bulunuyor. Bu mail için ayrılmış özel alan 10 gb'lık yandex disk alanından hariç oluyor.


Yandex.Türkiye Ülke Müdürü Alisher Hasanov, “Bir bulut depolama servisi olan Yandex Disk’te her türlü verinizi güvenle saklayabilirsiniz. Bilgisayarınız bozulsa bile Disk’teki dosyalarınıza hiç bir şey olmaz. Gerekli senkronizasyonu sağlayan Disk sayesinde, bir belge üzerinde evinizdeki bilgisayarda çalışmaya başlayıp, ofisteki bilgisayarınızda devam edebilirsiniz. Masaüstü uygulaması sayesinde dosyalarınıza çevrimdışıyken de ulaşabilirsiniz.” diyor.


Hem web arayüzü, hem de Windows ve MacOS masaüstü uygulamaları aracılığıyla kullanılabilen Yandex.Disk, ayrıca iOS ve Android platformları için geliştirilen Yandex.Mail mobil sürümüne de entegre bir şekilde çalışıyor. 



Vural Egemen Sarıgöz

1 yorum:

  1. Yazınız çok güzel olmuş şu yazıyıda kesinlikle okumalısınız;
    http://hardtruckindir.blogspot.com.tr/2014/06/yandexdisk-hakknda.html

    YanıtlaSil

Yorum yazarken güzel Türkçe'mizi güzel kullanalım!