Anasayfa » » Youtube'dan Müzik İndirme Yöntemi

Youtube'dan Müzik İndirme Yöntemi


Bu günlerde o kadar çok arkadaşımdan bana şu albümü indirirmisin, şu albüm sende varmı, şu şarkıyı bulamıyorum gibi serzenişler duyuyorum ki , ilk zamanlarda arkadaşlarımın kolaya kaçarak , arama yapmadan benden albüm indirmemi istediklerini düşünmüştüm ama işin aslı öyle değilmiş… Aradıkları albümleri gerçekten internette google amca aracılığı ile bulmak çok zor oluyor.Bir dünya boş link ile karşılaşıyorsunuz.Bende bir zamanlar bu olaya kendimce geliştirdiğim bir çözüm yolu buldum.Şimdi bu yöntemi sizinle paylaşıyorum. Anlatacağım bu yöntem ile dilediğiniz albümü, bulamamaktan yakındığınız şarkıları bulabileceksiniz.Bildiğiniz gibi youtube dünyanın en çok ziyaret edilen sitesi olmasının dışında en çok video yüklenen ve video paylaşılan sitedir.Hal böyle olunca bir çok müzik ve albümde youtube’da paylaşılıyor.Hatta istatistiklere göre insanlar bir çok şarkıyı youtube üzerinden dinlemektedir.İşte bizim yöntemimizde tam bu noktada netleşmiş oluyor.Gelin adım adım youtube’dan nasıl albüm indirilir görelim…

İlk önce albümünü indirmek istediğimiz sanatçının resmi sitesine girelim… Örnek olarak ben Mustafa Yıldızdoğan’ın albümlerini dikkate alacağım…Google’da aratıyorum… Mustafa Yıldızdoğan Resmi Web Sitesi diye… Sizde aradığınız sanatçının adı resmi web sitesi olarak aratınız. Mustafa Yıldızdoğan'ın 2012 yılında çıkarmış olduğu O Gün isimli albümünü indirmek istiyorum.

Yildizdogan.com adresine girip albümler bölümünden O Gün isimli albümün içinde yer alan şarkı isimlerini buluyorum.


Yukarıdaki resimde albümün içinde yer alan şarkıları görüyoruz. Burada yer alan sırada albümü indireceğiz.

youtube.com sitesine girip ilk sırada yer alan '' Yandığım gün'' isimli şarkıyı aratıyoruz.


Yukarıdaki resimde gördüğünüz gibi şarkıyı bulduktan sonra adres çubuğunda yer alan videonun/müziğin linkini kopyalıyoruz.Aşağıdaki resimde adres çubuğunda kopyalanan link gösterilmiştir.




Daha sonra video2mp3.net adresini açıyoruz. Bu adreste açılan sayfada kopyaladığımız video linkini yapıştıracağımız bir kutucuk/satır bulunuyor. Linkin nereye yapıştırılacağı aşağıdaki resim gösterilmiştir.


Yukarıdaki gibi linkimizi yapıştırdıktan sonra hemen altında yer alan CONVERT butonuna basıyoruz ve videonun mp3'e dönüşmesini bekliyoruz...Dönüştürme anı aşağıdaki video da gösterilmiştir.



Dönüştürme işlemi tamamlandığında aşağıdaki sayfa geliyor.



Yukarıdaki resimde yer alan Continue to your download linkine tıklayarak devame diyoruz.Bu linke tıkladıktan sonra aşağıdaki sayfa açılacaktır.


Daha sonra açılan sayfa yukarıdaki resim gösterildiği gibi oalcaktır. Yukarıdaki sayfada yer alan  > > Click here to download your converted file < < linkine tıklayarak işlemimize devam ediyoruz.İşlemin devamını aşağıdaki resimde görebilirsiniz.



Yukarıda gördüğünüz resimed yer alan Download MP3 linkine tıklayarak müziğimizi indirmiş oluyoruz.

işleyişin ve işlemin biraz uzun olduğuna aldırmayın bir kaç şarkıyı indirdikten sonra işleyiş ile işlemin kolay olduğunu basitleştiğini göreceksiniz. Eskimeyecek, program gerekmeyecek bir yöntemdir. Kendi kullandığım ve arkadaşlarıma tavsiye ettiğim en iyi yöntem budur.

Vural Egemen Sarıgöz
11/05/2012














6 yorum:

  1. Genelde bu siteler çalışmıyor;ama bu site sağlammış teşekkürler.Conventera gerek kalmadı artık.

    YanıtlaSil
  2. Binlerce müziğin bulunduğu youtubeden yararlanmak için mükemmel bir yol

    YanıtlaSil
  3. youtubeden bu şekılde faydanalabilmek gerçekten mukemmel

    YanıtlaSil
  4. firefox kullanıyorsanız, bir sürü eklenttileri var, youtube2mp3 yazın eklentiyi indirip kurun işlem tamam beklemeden prog. olmadan diğer sitelere bağlı kalamadan halledin işinizi...

    YanıtlaSil
  5. Eskiden çok kullanırdık, ama artık daha kolay ve pratik yöntemler var.

    YanıtlaSil

Yorum yazarken güzel Türkçe'mizi güzel kullanalım!