Anasayfa » » Hainliğin Boyutu '' Tek Tanrı'ya Müzik'' Konseri...

Hainliğin Boyutu '' Tek Tanrı'ya Müzik'' Konseri...


Her geçen gün Dinler Arası Diyalog Safsatasının yürüttüğü çalışmalara yenileri ekleniyor. Avrupa Birliği Bakanımız ve Başmüzakerecimiz Sayın Egemen Bağış'ın ( aynı ismi taşıdığım için utandığım kişi ) ev sahipliğinde gerçekleştirilen ''Ten Tanrı'ya Müzik'' konseri Ayasofya'nın yakınlarında bulunan Aya İrine kilisesinde düzenlendi.



Proje için hazırlanan resmi afişlerde Avrupa Birliği, Türkiye, Yunanistan ve Almanya bayrakları ile cami, kilise ve havra fotoğraflarının yan yana kullanılması gözlerden kaçmadı. Bu hainlik projesinin afişlerinde İslamiyeti temsil eden hilal de, Hıristiyanlığın simgesi haç ve Museviliğin simgesi Davud Yıldızı ile bir arada kullanıldı.

'Tek Tanrı'ya Müzik' konserinde, hainlik ve rezaletler birbirini izledi. Allah (c.c) lafzı yerine tanıtım metinlerinde 'Tanrı' ifadesi kullanılarak, diğer dinlerle İslamiyet tek bir dinmiş gibi gösterilmeye çalışılıyor Avrupa Birliği Bakanı Egemen Bağış'ın gecede yaptığı konuşma ise ihanetin boyutunu gözler önüne sermektedir.

Gecedeki  konuşmasında Egemen Bağış'ın "Böyle bir konserin mensubu olmaktan büyük onur duyduğum inancımın Peygamberinin Kutlu Doğum Haftası'na denk gelmesi de beni ayrıca çok duygulandırıyor.Böyle bir mekânda, böyle bir konserde sizlerle birlikte olmak çok çok anlamlı" sözleri tam bir hezeyan , gaflet ve hatta ihanettir.

Hain Projenin Afişi aşağıdaki gibidir.

Vural Egemen SARIGÖZ
26/04/2012


0 yorum:

Yorum Gönder

Yorum yazarken güzel Türkçe'mizi güzel kullanalım!