Anasayfa » » Kutsal Gizemler Belgeseli

Kutsal Gizemler Belgeseli


Kutsal Gizemler belgeseli Altın Oran kavramını ilk kez duyuran bir yapıttır. Allah'ın sonsuz gücünü ve yaratma sanatını rakamlarla , ölçülerle , ayetlerle , belgelerle açıklıyor. Mutlaka izlenmesi ve ibret alınması gereken bir belgeseldir.


2 yorum:

  1. Sanırım bu belgesellerde kendini mehdi ilan eden şahsa ait http://www.kutsalgizemler.com/mehdi-cikti-mi-2012-2020-de-ne-olacak/ adresinde Mehdi Hazretlerinin özellikleri olarak öne sürülen bilgiler çarptırılmıştır. Sahih hadislerle sabit olan Medinede doğacağı bilgisini uydurma bir senaryoyla istanbul'a yorup kendilerine mal etme çabasındadırlar. gerek doğum yeri gerek adı gerek fiziki özellikleri doğruyu yansıtmamaktadır.Aynı sayfada Mehdi Hazretlerinin şu anda yaşadığınıda belirtmişlerdir ki bu da İmam Rabbani'yi kaynak alırsak Hicri yüzyılın çeyreğini geçtiğimiz için mümkün değildir,
    Özet olarak bu kimselerin ehl-i sünnet itikatına karşı hareket içerisinde olmalarından ötürü ürettikleri diğer belgesellerin içeriklerine de dikkat etmek gerekir. İzlerken uyanık olmakta fayda vardır.

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Hakan Kardeşimin dediklerine katılıyorum. Herşeyi bize gösterilen gibi almamak lazım. Ardını, arkasını irdelemek yorumlamak lazım.

      Sil

Yorum yazarken güzel Türkçe'mizi güzel kullanalım!