Anasayfa » » Kaos Örümcek Ağı Filmi Afişleri

Kaos Örümcek Ağı Filmi Afişleri


Düğmeye basıldı! Arap ülkeleri yeniden dizayn ediliyor! Sırada en zor adım var: Yıllardır sabırla planlanan hedefi gerçekleştirip Türkiye'yi kontrol altına almak!

Kaos, başlıyor!

Ortadoğu merkezli bir Dünya İmparatorluğu kurmayı amaçlayan bir örgüt, yıllardır Türkiye içinde yapılanmaktadır. Devletin her kademesine sızıp ülkeyi bir örümcek ağı gibi sarmıştır. Artık son darbeyi vurmanın vakti gelmiş durumda. Örgüt, 48 saat içinde gerçekleşecek çok büyük bir saldırı planlıyor!

Türkiye’yi iç ve dış tehditlerden korumak için kurulmuş sınırlı sayıda devlet adamının bildiği Ulusal Güvenlik Teşkilatı (UGT), örgütün saldırısını engellemek için büyük bir mücadele vermektedir. Örgüt, UGT’ye karşı da tedbirini almış ve önemli ajanları ve analistlerini ortadan kaldırmıştır. Ancak, örgütün hesaba katmadığı bir kişi var: SAT Komandosu Yüzbaşı Mete Öztürk!...

Son derece yetenekli ve gözü kara bir SAT komandosu olan Mete Öztürk, kendini bir anda daha önceden hiç farkında olmadığı büyük bir savaşın içinde bulur. Türkiye’yi tehdit eden örgüte karşı mücadele etmek, saldırıyı gerçekleşmeden önce durdurmak zorundadır! Türkiye’nin ve Ortadoğu’nun kaderi, artık sadece bir yüzbaşı'ya bağlıdır!

Dünyanın en zengin, en güçlü ve en acımasız adamlarının yönettiği örgüte ve zamana karşı amansız bir mücadele içine giren Mete Öztürk, bir yandan UGT Ajanı Meltem'in desteğiyle büyük bir savaş yürütecek, öte yandan da Türkiye ve dünya hakkında daha önceden hiç bilmediği acımasız gerçeklerle yüzleşecektir.

Hatta, kendi hakkında bile…

Hayatta kalmak onun laneti...

AKSİYON ÇITASI YÜKSELİYOR!

Dada Film, KAOS ÖRÜMCEK AĞI ile Türk sinemasında aksiyon çıtasını yükseklere taşıyor!

Çekimleri İstanbul’da gerçekleşen “Kaos: Örümcek Ağı”, yüksek temposu, nefes kesen aksiyon sahneleri, Türk sinemasında ilk kez kullanılacak görsel efektleri, dövüş kareografileri ve son derece iddialı konusuyla, aksiyon filmi sevenlerin yüzünü güldürmeye hazırlanıyor.

Türkiye’de derin devlet yapılanmalarını, iktidar mücadelelerini ve Ortadoğu’daki halk hareketlerini konu edinen film, cesur komplo teorileriyle de çok konuşulacak.  “Kaos: Örümcek Ağı”, ismini “Türkiye içine bir örümcek ağı gibi yapılanmış ve kaos yaratarak iktidarı ele geçirmeye çalışan gizli bir örgüt”ten alıyor. Türkiye ve dünya gündeminin önemli maddelerine çarpıcı ve cesur göndermeler yapan film, politik aksiyon sevenleri de oldukça heyecanlandıracak.

Başrollerini Gökhan Mumcu, Rojda Demirer ve Cemal Hünal’ın paylaştığı filmin yapımcılığını Banu ve Murat Toktamışoğlu, yönetmenliğini ise Cem Gül üstleniyor. Senaryosunu Tolga Küçük’ün kaleme aldığı filmin aksiyon sahneleri, 50 kişilik özel bir ekip tarafından gerçekleştiriliyor.

Görsel efektleri, çekim teknikleri ve yüksek temposuyla izleyicilere tam bir aksiyon şöleni sunmayı hedefleyen “Kaos: Örümcek Ağı”, 30 Mart 2012’de sinemalarda seyircisiyle buluşacak.















1 yorum:

  1. Bu filme gittim. Birkaç mantık hatası olsa da izlenebilir bence.

    YanıtlaSil

Yorum yazarken güzel Türkçe'mizi güzel kullanalım!