Anasayfa » » Fuub.Net'ten Kazandığım Android Tablet Geldi.

Fuub.Net'ten Kazandığım Android Tablet Geldi.


Geçtiğimiz günlerde Fuub.net webmaster forumu tarafından düzenlenen yarışmaya katılmıştım.Yarışma 02.02.2012 tarihinde başlamış 02.03.2012 tarihinde sona ermişti. Çekişler 10.03.2012 tarihinde gerçekleştirilmiş ve kazananlar açıklanmıştı. Çekiliş sonuçlarına tıkladığımda kazananın ben olduğumu görünce çok sevindim. Gerekli bilgilerimi ilgili arkadaşa gönderdim ve sağolsun işlemleri kısa sürede tamamlayarak Andorid Tabletin 3 günde elime ulaşmasını sağladı. Kargo geldiğinde büyük bir heyecanla açtı kutuyu ve işte Anroid Tablet karşımdaydı. Yarışmayı düzenleyenlere ve benimle birlikte yarışmaya katılanlara teşekkür ederim.




Yarışma ile ilgili detayların yer aldığı adres buradadır.


İlk kullanımında baya bir zorlandım diyebiliriz.İlk kez andorisli bir ürün elime aldım. Aslında daha önce bir kaç kez andoridli bir telefon almaya niyetlenmiş ve sonrasında kullanamam korkusuyla vazgeçmiştim. Tabletin şu an için bir problemi yok ancak flash player olayını bir türlü çözemedim. En kısa zamanda çözeceğim inş.

Tekrar Fuub.Net'e teşekkürler...



Gelelim ödülün özelliklerine ;

Android Mobee Nett S800 7″ inç Tablet

Mobee Nett 7" S800, teknik özellikleriyle konforlu ve eğlenceli kullanım sağlıyor. 800 MHz Via 8650 işlemci kullanan Nett, 256 MB bellek, 2 GB dahili depolama alanının yanında 32 GB'a kadar mikro SD kart desteği ile kullanıcıya ulaşıyor. Güçlü kablosuz ağ kartı ile mükemmel internet deneyimi yaşatan Nett, ethernet kablosu ile de bağlantı sağlayabilmektedir. 0.3 mp web kamera ile fotoğraf ve video çekebilir, sevdiklerinizle paylaşabilirsiniz. USB çıkışı ile USB flash bellek, mouse ve klavye bağlayabilirsiniz.

1 adet hoparlör, 1 adet kulaklık girişi, 2 adet USB girişi,  1 adet ethernet girişi, 1 adet mikro SD kart girişi  ve dahili mikrofon bulunuyor.




İşlemci
· Via 8650 800Mhz

Sistem Hafızası
· 256 MB

 Ekran
· 7" TFT Dokunmatik Ekran (Rezistif çoklu dokunmatik)
· 800x480 çözünürlük

 Yön Sensörü
· Entegre yön sensörü

 Kablosuz Ağ
· Entegre Kablosuz Ağ (IEEE 802.11 b/g)

 İşletim Sistemi
· Android 2.2

USB Portu
· 2 x USB Portu (çevirici aparat ile)
. 1  x Ethernet Girişi (çevirici aparat ile)

Depolama
· 2 GB NAND
         
Ses Sistemi
· 1x Hoparlör
· 1 x Kulaklık Çıkışı
· 1 x Mikrofon Girişi

Web Kamera
· 0.3 MP Webcam

Batarya
· 2600 Mah entegre, 7.4 V
· 6 saate kadar (Bekleme süresi)

Ağırlık ve Boyut
· 190.5 (B) x 118.5 (E) x 15 mm
· 600 gr




8 yorum:

  1. Merhaba Vural
    Tabletin hayırlı olsun.Sorunsuz ve problemsiz kullanımlar diliyorum.
    Bende yaklaşık 3 ay önce, gittigidiyordaki bir satıcı aracılığı ile 470-TL'ye ;ZENİTHİNK C91 Cortex A9 İşlemci Android 2.3 işletim sistemli 10.2 inç ekranlı bir tablet getirtmiştim.Çok da memnun kaldım.Sadece bu blog yazma işine girince eskisi kadar kullanamıyorum.Çünkü dokunmatik klavyede yazı yazmak uzun iş ve sabır istiyor.
    Hatta blogumda tablet pc ile neler yapılır diye bir yazı da yazmıştım(http://erkoc.blogspot.com/2012/02/tablet-pc-ile-neler-yapilir-ve-neden_02.html)
    Tekrar güzel günlerde kullanmanı diliyorum.
    Selam ile

    YanıtlaSil
  2. Merhaba , Teşekkür ederim.. Henüz kullanımına alışmaya çalışıyorum. Sanırım ben pek kullanamayacağım. Dediğiniz gibi dokunmatik ekran sıkıntı oluyor. Bakalım... Ev halkının işine yarayacaktır.

    YanıtlaSil
  3. Hayırlı olsun iyi günlerde kullanın.Darısı başıma çok yakında benim tablette geliyor hediye olaraktan umarım iyi bir şeydir.
    Sevgili Levent yazını okumam lazım mutlaka.Notumu aldım.

    YanıtlaSil
  4. Tebrikler hayırlı olsun, başarıların daim olsun..

    YanıtlaSil
  5. hayırlı olsun fuub bu işi iyi yapacak inşallah

    YanıtlaSil
  6. Şans :) en iyi. Ben Yeşil renk kapak Android Tablet PC var.

    YanıtlaSil

Yorum yazarken güzel Türkçe'mizi güzel kullanalım!