Anasayfa » » İntikam Meleği Karanlıklar Ülkesin'de Zamana Karşı!

İntikam Meleği Karanlıklar Ülkesin'de Zamana Karşı!


Başlığı okuduğunuz da hiç bir anlam çıkaramamış olabilirsiniz. Şöyle izah edeyim , dün pazardı ve bütün günümüzü evde geçirdik. Zaten dışarısı kar,kıyamet çıkmak imkansız gibidir. İbadetimizden arta kalan zamanda film izledik. Uzun zamandır böyle zevkli ve güzel filmler izleyemiyorduk. Sanırım sinema sektörü de sekteye uğruyor ki artık kaliteli yapımlar izleyemiyoruz. 3 filmi arka arkaya izledik. Önce Karanlıklar Ülkesi;Uyanış filmini , daha sonra Zaman Karşı filmini ve en sonda İntikam Meleği isimli filmi izledik. Üç filmde birbirinden harikaydı. Aslında beş film izledik , bunların haricinde Korku Kapanı-4 ve Stan Helsing filmlerinide izledik ama onlar pek kayda değer olmadığı için üzerlerinde durmuyor yalnızca isimlerini söylemekle yetiniyorum.

Bu yazıyı izleyecek film önerisi arayanlar için yazıyorum. Birazdan bahsedeceğim 3 filmi arka arkaya durmadan aralıksız izleseniz dahi sıkılmayacaksınız. Hafta sonunuzu güzel geçirmek isterseniz bu filmleri mutlaka izlemelisiniz.

Zamana Karşı - İn Time

Zaman Karşı filmi alışık olmadığımız bir senaryo ile karşımıza çıkıyor. Filmin başladığı ilk dakikadan itibaren konuyu kavrıyor ve aksiyon ile ilerlediğine tanıklık ediyorsunuz. Dünyada para bitmiş herşey zaman ile dönmektedir. Düşünün bir fincan kahve için 1 saat vakit ödemeniz gerekiyor. Hayatta kalabilmeniz için mutlaka zamanınız olmalıdır. Filmde daha önce Arkadaştan Öte ve Rehine filmlerinde gördüğümüz Justin Timberlake ve Kötü Kızlar ile Kız ve Kurt isimli filmlerde tanıdığımız Amanda Seyfried başrollerde oynuyorlar.

Filmin Afişi



Filmin Fragmanı:




Filmi izlemek isterseniz BURADAN izleyebilirsiniz.

Kolombiyalı;İntikam Meleği

Bu filmde de başrolde yer alan siyahi kadın oyuncu Zoe Saldana daha önce karşımıza Avatar filminde çıkmıştı. Avatar filmi ile üne kavuştu desek yanlış olmaz. Bu filmde küçük yaşta gözleri önünde ailesinin katledilişini izleyen küçük bir kız ile rolü üstleniyor. Daha sonra kaçarak Amerika'daki amcasının yanına sığınıyor. Amcası tarafından bir katil olarak yetişriliyor ve ailesinin intikamını almak için öldürmeye başlıyor. Etiket Katili olarak FBI'da nam salıyor. Öldürdüğü her adamın üzerine Bir Kolombiya Orkidesi olan Kateleya çiçeğinin resmini çiziyor. Film oldukça güzel , aksiyon dolu bir filmdir. Özellikle içinde 2 adet köpek balığı bulunan camdan havuzun üzerinde öldürdüğü adam sahnesini mutlaka izlemelisiniz.

Filmin Afişi


Filmin Fragmanı;


Kolombiyalı;İntikam Meleği filmini BURADAN izleyebilirsiniz.

Karanlıklar Ülkesi;Uyanış

Karanlıklar Ülkesi serisinin 4.filmi olan Uyanış filmi yine daha önceki filmlerde yer alan lycanlar ve vampirlerin savaşını konu alıyor. Bu filmde dikkat çeken özellik efektler daha güçlendirilmiş ve daha da güzelleştirilmiştir. Filmimizin kahramanı Selene'nin bir kızı vardır ve artık savaşmak için bir neden daha vardır. O halde bu film izlenir. Mutlaka izlemeniz gereken filmlerden birisidir. Daha önceki serilerinden daha başarılı olduğunu söylemem gerekir. Genelde seri giden filmler vasata doğru giderler ancak bu film aynı tempoda olsada izlettirmesini biliyor.

Filmin Afişi

Filmin Fragmanı;



Karanlıklar Ülkesi Uyanış filmini BURADAN izleyebilirsiniz.

İyi seyirler dilerim..

Vural Egemen SARIGÖZ
20/02/2012

0 yorum:

Yorum Gönder

Yorum yazarken güzel Türkçe'mizi güzel kullanalım!