Anasayfa » » Çay Reklamı Fikri

Çay Reklamı Fikri


Dün akşam işten çıkıp eve giderken aklıma bir reklam fikri geldi. Bir arkadaşıma bu reklam fikrimden bahsedince ''bloğuna yazma bak fikrini çalarlar'' dedi. Çalsınlar... Ben bu makaleyi buraya yazdığımda tarihi var nasıl olsa , üstelik sanki ben tutupta bu reklamı çekecek değilim ya... hem birilerine fikir olsun işte. Reklam filmimizde az milliyetçilik yapalım. Bir Türk firması olan Çaykur'u övelim reklamımızda , bu reklamımız Çaykur reklamı olsun.

Lipton çay üretim tesislerinde bir yetkili , müdür olabilir , işletme sahibi olabilir. Makamında oturmaktadır. Misafirleri gelir. Onları alır tesisi gezdirir . Çay nasıl üretiliyor gösterir. Kendi ürettikleri çay hakkında kısa bilgi veriyor. Sonra telefon açıp misafirlerine çay söylüyor. Çaycı hanım geldiğinde elindeki tepside bardağın içinde sallama çaylar bulunmaktadır. Sallama çaylar Çaykur'undur. Lipton sahibini geçtim , lipton tesislerinde Çaykur içiliyor. Bence hoş bir reklam olabilir.

Buna benzer bir reklamı daha önce coca-cola pepsi için kullanmıştı. Reklam televizyonlarda yayınlanmadı ama internette çok izlenmişti.


0 yorum:

Yorum Gönder

Yorum yazarken güzel Türkçe'mizi güzel kullanalım!